Aktywne Wpisy

czerwony_ptak +23
do wszystkich, którzy tak robią - po co dajecie lewy kierunkowskaz na rondzie ? co kogo obchodzi dokąd jedziecie ? ważne żeby poinformować kiedy się z tego ronda zjeżdża. dzisiaj napotkałem takiego delikwenta - jedzie i miga tym lewym i zjeżdża, cały czas świecąc lewym. da fak ?
#zalesie #polskiedrogi
#zalesie #polskiedrogi

Phallusimpudicus +410

Nawet się z tym nie ukrywają
#przypadkowymurzyn
źródło: temp_file7571516957406489007
PobierzTo znowu jakiś fejur (teoretycznie możliwe i świat by się nie zawalił gdyby takie zdjęcie wstawiono) czy może ja jestem ślepy albo zdjęli zdjęcie z powodu złego odbioru?
Proszę nie trollować tu poważna dyskusja jest
@MazurskiSmak: Widzisz, to było proste pytanie, które Ty uznałeś za atak. To nie był atak. Cieszę się Twoim szczęściem i szczęściem małżonki/partnerki. Miejcie jak najwięcej dzieci i niech Wam się powodzi.
@aarahon: A kto powiedział że to jego dziecko? Może to scena ukazująca moment uprowadzenia dziecka, by potem je sprzedać i mieć na n-------i? To jest ta przyszłość wg KE xD
źródło: Zrzut ekranu 2024-05-19 103552
Pobierz@derezeus: a może wyjmij korek analny z d--y, przestań opierać się na dziwnych, niepodpartych niczym imaginacjach i zejdź na ziemię?
@MazurskiSmak: to ty twierdzisz że segregacja rasowa była dobra w obozach koncentracyjnych.
@derezeus: jeśli ideologiczną propagandą jest spędzanie przez ojca czasu z dzieckiem to formalnie powiem ci że powinieneś się leczyć.
@aarahon: Trwa wojna rasowa, ale tacy ignoranci jak ty tego nie widzą.
A co robią? Coś zupełnie przeciwnego - nie słynących z inteligencji i niewykwalifikowanych, bez języka, z genetyczną skłonnością do agresji, a część z nich również z wrogą religią która wyznaje dżihad.
A ja dałem radę znaleźć ¯\(ツ)/¯
Poczytajcie komentarze, najlepsza
wykopek:
1. widzi murzyna
2. aktywacja neuronu (o dziwo posiada)
3. zesrańsko