Aktywne Wpisy

SzeryfInternetuff +132
Z ciekawości przeglądałem stare zdjęcia i jestem trochę w szoku jak mocno mi się udało schudnąć przed rok
Zacząłem odchudzanie 08.04.2024 roku
Waga początkowa:100KG
Waga końcowa:78KG(stan na dzień 12.04.2025)
Co zrobiłem, że tyle schudłem ?
Głównie to mocne ograniczenie fast foodów, słodyczy a jak już mnie brało na coś niezdrowego, to robiłem dzień niezdrowego żarcia, ale potem to spalałem. Uczęszczałem też na treningi krav magi, które też mi sporo pomogły spalać KCAL i bardzo dużo jazdy
Zacząłem odchudzanie 08.04.2024 roku
Waga początkowa:100KG
Waga końcowa:78KG(stan na dzień 12.04.2025)
Co zrobiłem, że tyle schudłem ?
Głównie to mocne ograniczenie fast foodów, słodyczy a jak już mnie brało na coś niezdrowego, to robiłem dzień niezdrowego żarcia, ale potem to spalałem. Uczęszczałem też na treningi krav magi, które też mi sporo pomogły spalać KCAL i bardzo dużo jazdy

źródło: image
Pobierz
Piotrek7231 +184

źródło: GoWcibRWYAAHY8U
PobierzOcena
- 1 4.2% (67)
- 2 3.3% (54)
- 3 8.5% (137)
- 4 17.8% (287)
- 5 66.2% (1067)
1. 10-15k netto, bez stresu. 8h dziennie
2. 30-40k netto, praca pod presją czasu, relatywnie duży stres. 6h dziennie. Parcie na wynik.
#pytanie #ankieta
1 - 10-15k
2 - 30-40k
Komentarz usunięty przez autora
@BarszczykZuszkami: jakby 10-15k wystarczyłoby tylko na życie od 1 do 1 to może i zdecydowałbym się na to drugie, ale przy 10k netto można żyć praktycznie niczym się nie martwiąc, a stres zabija, powoli, ale zabija, więc tylko opcja 1.
Komentarz usunięty przez moderatora
Każda praca z czasem staje się mniej stresująca. Nie każda praca z czasem daje większą wypłatę.
@BarszczykZuszkami: ale tak to niestety nie ma, parcie na wynik i presja czasu raczej wyklucza się z pracą krócej, bo to właśnie są warunki w których robi się po godzinach, albo się wylatuje.
w rzeczywistości będzie więc odwrotnie jeśli chodzi o ten czas pracy.
Jeszcze 5 lat temu j-----m na mieszkanie to wtedy każde wyjście na miasto to było liczenie ile za to płytek mógłbym kupić xd