Aktywne Wpisy
Linnior88 +194
Uwaga typ wysyła śmierdziela i to nie mytego
cytmirka +79
Z Dalią była szybka akcja. Dodałam ogłoszenie, że szukam domu (nawet tymczasowego), post miał kilka tysięcy udostępnień, udostępnił nawet jakiś gość z dużymi zasięgami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No i kilka dni później pojechałam po Dalię, zerwałam jej łańcuch i zawiozłam do nowego domu (。◕‿‿◕。) Takie akcje sprawiają, że nadal chcę robić to co robię.
#otoziaki
#pomagajzwykopem
No i kilka dni później pojechałam po Dalię, zerwałam jej łańcuch i zawiozłam do nowego domu (。◕‿‿◕。) Takie akcje sprawiają, że nadal chcę robić to co robię.
#otoziaki
#pomagajzwykopem
Muszę wyrzucić z siebie rant. W-----a mnie to że wielu ludziom żyje się na łatwym poziomie, łatwo wszystko przychodzi. Nie,nie chodzi mi o tych pracowitych, ambitnych ludzi którzy od rana do wieczora poświęcają masę czasu na naukę, rozwój i tak dalej. Mam na myśli głupkowatych, głupiomądrych, tępawych którym łatwo przychodzi fajna, luźna praca, fajna chata, drogie samochody, dużo różnych wakacji, no lekkie życie ogólnie. Zauważyłam też taką zależność że niezbyt ładne i głupawe laski które nie mają wyższego wykształcenia albo typu turystyka, zarządzanie itd. lub ciekawych zainteresowań szybko dostają pierścionek zaręczynowy i wychodzą za mąż. Życie jest niesprawiedliwe. Mam dość że życie cały czas daje mi w kość i codziennie napotykam same problemy.
#gorzkiezale #depresja #nerwica #rozowepaski #niebieskiepaski #wysryw
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Błąd poznawczy. Czasami po prostu możesz nie widzieć roboty którą ktoś robi.
Historia. Może oni też ciężko pracowali, ale wcześniej, a teraz zbierają owoce. Ja np. w trakcie studiów pracowałem na pełnym etacie (praca zdalna ftw) i też dla niektórych którzy skończyli studia głównie imprezując po godzinach, bez tych 5 lat doświadczenia w zawodzie jak ją, to pewnie wygląda dla nich, że „hurr durr lekko mu przyszlo” bycie seniorem szybko po studiach.
Są ludzie, którzy mają więcej i tacy, którzy mają mało, ale co tego? Czy twoje poddenerwowanie coś zmieni? No raczej nie.
Ustal sobie fakty, skoro nie udało ci sie urodzić w bogatej rodzinie, nie znalazłeś bogatej partnerki i nie wygrałeś na loterii, to po co brniesz w tą rozkmine?
Patrz się tylko na siebie, a tych którym się udało bierz