Aktywne Wpisy
wazogrodowy +13
Mpja różowa chce nazwać naszego synka "Kornel" ja uważam że to imie jest gejowskie. Chciałbym, żeby miał na imie jakoś po ludzku... Tomek Paweł w ostateczności nawet Oskar. Jednak ona upiera się, że ma być "Kornel" i kropka. Ja nie chcę tak skrzywdzić naszego dziecka. W ogóle jak by to było wołać takiego dzieciaka... ej, "Kornel"? Jak jakiś kornik. Wstawiam ankietę, może zdanie użytkowników wykopu ją przekona
#zwiazki #dzieci
czy "Kornel" to dobre imie?
- dobre 25.4% (148)
- złe 74.6% (435)

wfyokyga +13
Szkoda że u nas nie ma wulkanu, ciekawe jakby się nazywał? Jak ty byś nazwał?

źródło: temp_file3413097941617371441
Pobierz
Ciekawe co odwaliła, że się tak urządziła. Coś ją przygniotło? Nie mam pojęcia. Rentgen na załączonym zdjęciu.
#koty #kitku #kot #weterynaria #weterynarz
źródło: jozia_brak_infor_2024-05-15_16-33-58_widok_VD
Pobierz@Villeman: Ale to Ty nie masz racji, a wywyższasz się jakbyś był ponad innymi XD
Komentarz usunięty przez moderatora
@dezinformacyjna_agentura: jak będziesz kiedyś w mieście to popytaj cywilizowanych ludzi o koty miejskie - dzikie, które mają przycięte ucho przez weterynarza po zabiegu, często dokarmiane na osiedlach... To psy mają obowiązek być trzymane na smyczy.
2) koty istnieją na terenach Polski od co najmniej 6 tysięcy lat? Użyj kiedyś googla, to zobaczysz jak dużą głupotę powiedziałeś. Pierwsze zmianki są z okolic 1 wieku.
Poza tym;
Kot domowy jest zwierzęciem udomowionym, tym samym naturalnym terenem na którym przebywa i żyć powinien są miejsca zamieszkania człowieka. Mimo tego w Polsce jest to zwierzę masowo
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@bezkonta: pytanie: jak kupie sobie wilka i bede go puszczal wolno bo ma w naturze eksploracje to:
1. dobrze robie, wilk by sie meczyl w zamknieciu
2. jestem debilem bo kupilem zwierze ktore sie meczy w
Komentarz usunięty przez autora