@avirant: jak dla mnie było dużo fajnych relacji i przyjacielskich i romantycznych, knucie które dało się znieść, dużo alko i śmiesznych akcji, czasami do przesady jak bujaszaka tego cyrkowca, wybity bark czy Luizaaaa, ale też dużo zwrotów akcji, konkurencji, immunitetow, odpuleń i powrotów i dobrej zabawy:)
@Szuruburu102 @Slayer_ No spoko sezon, ale ja jestem konserem dymów i mocnej gry, więc czegoś mi tam brakowało, no i wygrała nudna para. Holowanie Krystiana przez produkcję żeby utrzymał się do powrotu Basi też było słabe. Sezon ustawiony pod nich.
@avirant: no tak ale właśnie chodziło o big love i powrót Basi:) ale akcja z Olka i Luzią i wywalaniem pewnych par i akcja z chłopakiem Olki po której ją w------i to było zloto:)
@Szuruburu102 Są razem, więc dobrze wyszło. Nathalia też słabo się zachowała ruchając się z Marcinem obok Kary, w przypływie desperacji. Zresztą mnie nie ruszają mnie takie akcje, lubię jak coś się dzieje. ( ͡º͜ʖ͡º)
@avirant: oj taaaak, to było przegięcie:) no właśnie dla mnie tam się cały czas coś działo i imprezy i konkurencje w odróżnieniu od ostatnich sezonów gdzie tego brakuje zeby nie odpadły osoby pchane przez produkcję...
Mam straszne problemy z zasypianiem. Nie mam o czym myśleć przed snem żeby było to angażujące. O czym Wy myślicie? Bo ze mną coś nie tak się porobiło i nie umiem ani marzyć ani śnić, może mam za nudne żyćko ostatnio czy co xd #dobranoc #sen #sny #zdrowie #depresja #bezsennosc
Najlepszy sezon to: