W końcu po 4,5 mscach czekania odebrane ᕦ(òóˇ)ᕤ X5 40i. Uprzedzając, przez najbliższe dwa lata raczej głównie będzie do krótkich tras stąd też decyzja padła na podstawową niezawodną benzyne 3.0 R6. Może i nie gada jak Mustang którego pożegnałem, ale komfort to inny poziom (。◕‿‿◕。)
@drheist: gratki Mireczku, niech się dobrze jeździ! :) Może i nie V8, ale patrząc na parametry to pewnie większość Mustangów GT objedziesz, zanim one złapią przyczepność ;)
@dlaczego_michau: Wiesz silnik silnikiem ale ile pytanie ile koni produkuje. W zwykłej wersji myślę, że 120 KM by wystarczyło, ewentualnie w tej sportowej (M) 140-150 KM.
@trololo55: pytanie czy właściciel jest odpowiedzialny i zamierza dobrać odpowiednią mieszankę chemii myjącej do stopu metali użytych przy produkcji tych sportowych alufelg aby nie spowodować niepotrzebnego niebezpieczeństwa na drodze
@drheist: olej co 10 tys wymieniaj; pamietaj o skrzynce rozdzielczej i dyfrach i bedzie smiagalo! Dobrze ze wziales benzyne nie diesela bo te w bmw sie zepsuly;/
@piotrow dzieki Miras (✌゚∀゚)☞ @maras_zaraz_go_udusisz do czerwonego nie ma co startować :/ @trololo55 właśnie w ostatniej chwili domówiłem pneumatyke przed wejściem na produkcje. I bardzo dobrze przy tych felgach 🙈
#chwalesie #bmw #razsiezyje
@drheist: coś szybko, pneumatyki nie zamawiałeś? czy jak używasz tych sutków od klimatyzacji wracasz myślami do czasów dzieciństwa? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@bluehead: o_0?
@maras_zaraz_go_udusisz do czerwonego nie ma co startować :/
@trololo55 właśnie w ostatniej chwili domówiłem pneumatyke przed wejściem na produkcje. I bardzo dobrze przy tych felgach 🙈