Aktywne Wpisy

darknightttt +43
Kończę właśnie związek bo mam dość. Jak nie posprzątałam to jest syf. Jak powiem, że jest syf to ogarnie np kuchnię a reszty nie widzi. Od jakiegoś czasu wycofuje się ze sprzątania, olewam jak i on i mam wrażenie, że jemu bałagan nie sprawia problemu. Mi ogromny. To samo z gotowaniem. Jak nie ugotuję to najwyżej będzie „zamówmy coś”. Wolę uporządkowane życie.
A największy hit to teksty zmieniłaś się, nie uśmiechasz się.
A największy hit to teksty zmieniłaś się, nie uśmiechasz się.
źródło: 1000003033
Pobierz

ciekawe ile % mają tego betonu
@Koziom: nie był. Nie był wezwany na komisję. Ba! Nawet wywiązała się pyskówka z przewodniczącym Astem w tej sprawie (ok 10 minuta nagrania z przebiegu komisji). Szmydt był tam gościem poseł Gasiuk-Pihowicz. Gdyby był świadkiem, zostałby wezwany przez przewodniczącego, tymczasem on został zaproszony w trybie § 47 ust. 2 pkt 1 zarządzenia marszałka, czyli na prośbę posła lub senatora. W zasadzie on nie miał prawa
@Koziom: dowieść
@stan-tookie-1: Ja uważam, że jest jednak drobna różnica między zaproszeniem kogoś na komisję a zrobieniem go dyrektorem Departamentu Prawnego w KRS ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@matt-pitt: nie wiem czy służby sprawdzają sędziów którzy awansują. to jest dziwna grupa zawodowa która bardzo się broni przed jakąkolwiek kontrolą
@matt-pitt: i o to chodzi, nikt nie wiedział że z gościem jest coś nie tak, a teraz tylko się przerzucają
@jaroty: ale działają na wyobraźnię wyborców bencwałów