Aktywne Wpisy
dzieju41 +6
O cie hui zabukowałem wczasy na Cyprze, będę wynajmował samochód a tam ruch lewostronny. Nigdy tak nie jeździłem. Jakieś porady dla kierowcy.
#cypr #podrozujzwykopem #ruchlewostronny #samochody #pytaniedoeksperta
#cypr #podrozujzwykopem #ruchlewostronny #samochody #pytaniedoeksperta
kot_do_drzwi +116
#mecz
Najbardziej kontrowersyjny sędziowsko turniej od dawna. Na dodatek mam wrażenie, że realizatorzy mają narzucone, żeby nie dawać powtórek/zbliżeń kontrowersyjnych sytuacji po decyzji sędziego.
Najbardziej kontrowersyjny sędziowsko turniej od dawna. Na dodatek mam wrażenie, że realizatorzy mają narzucone, żeby nie dawać powtórek/zbliżeń kontrowersyjnych sytuacji po decyzji sędziego.
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Załóżmy że potrzebuję pomocy z jakimś tematem, dla przykładu niech będzie to zadanie domowe z matematyki. Chcę to zrobić szybko, potrzebuję tego na już. Nie chcę zatem pisać osobnych tematów na forach internetowych czy grupkach fejsbukowych. Wchodzę do takiej aplikacji, klikam że potrzebuję pomocy, wybieram kategorię, daję krótki opis problemu, publikuję. W tym momencie w poczekalni u wszystkich osób chcących pomagać, wyświetla się opcja z moim zadaniem. Osoba chcąca pomóc, zainteresowana tym zadankiem, klika w tym momencie na moje ogłoszenie i oboje trafiamy do prywatnego pokoju gdzie jest dostępny czat tekstowy, opcjonalny głosowy, są dostępne też narzędzia pokroju rysowanie, udostępnianie plików czy ekranu, co tam się może przydać. Po rozwiązaniu zadania obydwie osoby oceniają siebie nawzajem (czy dobrze się pracowało, czy szybko poszło, czy osoba miła itd). Za to przydzielane są też jakieś punkty rankingowe (bo to dobry motywator do przyszłych chęci pomagania), potem swój wynik można porównać z innymi użytkownikami. Sam bardzo chętnie bym innym w pewnych tematach popomagał, bo lubię to od czasu do czasu tak bezinteresownie porobić. Może też to być dobry sposób na utrwalenie swojej wiedzy, korzyści widzę sporo.
Czy ktoś z was słyszał gdziekolwiek o czymś podobnym? Jeśli okaże się, że czegoś takiego nikt nie zrobił (co aż by mnie zdziwiło), to ja bez zbędnego przedłużania zacznę budować swój prototyp. Za dużo korzyści w tym widzę i po prostu potencjalnej zabawy. A pomysł taki od dawna mi po głowie chodzi. Z góry dzięki :)
#internet #aplikacje #szkola #edukacja #programowanie #nauka #stronywww #pomocy #pytanie #pytaniedoeksperta
Idzie to zrobić, ale korzystając zarazem z gotowych serwisów aws’owych i api gpt-4, którego i tak trzeba byłoby douczać
I kwestia - czy chcesz tworzyć stronę w której będzie 9999 postów jak zrobić jakąś pierdołę, czy 1 zaakceptowany i doszlifowany post jak zrobić tą pierdołę - to wtedy masz np. taką śmieszną stronę wikihow - jak zrobić optymalnego omleta
https://www.wikihow.com/Make-Oatmeal
Generyczne rozbudowane pytanie - to masz quorę - szczegółowe pytanie jaka jest różnica między czymś
https://www.quora.com/Is-there-a-graphical-difference-when-gaming-in-1080p-when-using-a-1440p-monitor-vs-a-1080p-monitor
Chcesz