Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Tobie się wydaje, ze jesteś ciekawszy xdddd Nie jeden raz tych ciekawszych na imprezach słyszałem, tak nudni, że po pierwszym słowie w zdaniu już ich się nie chce słuchać
Wygląd ma zdecydowanie duże znaczenie, ładni mają 1000% łatwiej, ale to nie znaczy, że nie da się nic ogarnąć będąc brzydkim
  • Odpowiedz
@niewidzialnyktos: dokładnie to, że chłop jest w stanie o swojej robocie i studiach gadać godzinami nie znaczy, że jest ciekawszy, mało tego jak przegadasz laski, które dużo i zazwyczaj więcej gadają na spotkaniach to one mogą odebrac to negatywnie xD
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: zapewne miałeś w życiu taką sytuację, iż rozmawiałeś sobie z kobietą, w sposób ciekawy w twoim odbiorze i ambitny, i ona przy pierwszej okazji gdzieś uciekła, prawda? To oznacza dwie rzeczy - po pierwsze nie jesteś atrakcyjny na tyle żeby ktoś to cierpliwie tolerował, dwa zapewne jesteś ambitnym ale nudziarzem. Sam jestem nudziarzem to doskonałe wiem jak to działa - nie jest to "ciekawy charakter" tylko zwykła próba sprzedawania
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: żadnej laski nie zainteresuje twoja inteligencja, ambicje, praca i studia xD liczy się wygląd, ekstrawersja, dynamizm charakteru, poczucie humoru i umiejętność droczenia się, przekomarzania i utrzymywania luźnej atmosfery. Atmosfera podczas przebywania w jednym pomieszczeniu z ludźmi inteligentnymi, ambitnymi, pochłoniętymi pracą i studiami jest napięta jak plandeka na żuku. Jedynie wygląd może to rekompensować, ale wtedy już naprawdę musisz rewelacyjnie wyglądać, żeby jakaś laska zatolerowała całą resztę. Poza tym na
  • Odpowiedz
ze jestem z charakteru ciekawszy niz niektorzy ktorych znam a majacy dziewczyny to znaczy ze jestem po prostu brzydki?

@mirko_anonim: a weź napisz skąd myśl ze jesteś ciekawszy, bo mam pewne podejrzenia ( ͡° ͜ʖ ͡°) a poza tym zainteresowania są ogólnie najmniej istotne jeśli chodzi o kwestie związków.
  • Odpowiedz