Aktywne Wpisy
kutasoglu +16
Tak szczerze, to mnie zajebiście wymęczyła ta faza grupowa. Mało ciekawych meczy, gówniane pory, większość meczów o pietruszkę, bo jeszcze 8 drużyn z trzeciego miejsca wchodzi. Ostatnia kolejka zamiast być na żyletki, to niektórzy maja wyjebongo jak Norwedzy. Nie ma nawet walki o miejsce pierwsze w grupie, bo niekoniecznie drabinka ratuje.
Nie wiem. Może tylko ja tak mam, ale dla mnie fazy grupowe to było zawsze takie święto mistrzostw. Dwa zespoły odpadają, dwa
Nie wiem. Może tylko ja tak mam, ale dla mnie fazy grupowe to było zawsze takie święto mistrzostw. Dwa zespoły odpadają, dwa

ukojenie +29
Tysiąc euro miesięcznie obróciło sukces polskiej gospodarki w pył.
#antykapitalizm #kapitalizm #gospodarka #polska #finanse #bekazlibka #januszebiznesu
#antykapitalizm #kapitalizm #gospodarka #polska #finanse #bekazlibka #januszebiznesu
źródło: 1
Pobierz

#motocykle #motocykle125 #moto #125 #125cc #motor
Ty bez doświadczenia + motocykl w niewiadomym stanie..... Lepiej ogarnij znajomego z autem z hakiem i wynajmij przyczepkę. Nie powinno kosztować więcej niż 100zl.
Ze swojego doświadczenia, tak jak i ty nie miałem doświadczenia , zrobiłem kurs i kupiłem moto i kupiłem jako pierwsze XTZ660 , potem xr 600, fazer 600 i dziś już jeżdżę tylko w terenie.
Moj kolega to samo tylko w Tokyo, kupił VTR 250, potem transalp 600 , teraz crf 1000 Africa twin na automacie.
Wszyscy żyjemy i nie
obejrzyj na yt filmiki z podstaw i tyle tu nie ma wielkiej filozofii hamulec wyczujesz z czasem podobnie jak cale moto
Na początek nawet nie nysl o drodze. Jedź ba plac pojeździj.