Aktywne Wpisy
KorpoRozowa +3
Jestem ciekawa co o tym myślicie, bo mi coacherki zaczęły wjeżdżać na psychę.
Ja mam dwadzieścia kilka lat i pracuję w korpo, zarabiam ok. 4300 zł na rękę. Mój chłop, rówieśnik, pracuje fizycznie, robi nadgodziny i zarabia ok. 6000 zł na rękę. Mieszkamy razem, w małym mieście, w mieszkaniu mojej mamy, więc nie obciąża nas odstępne co miesiąc. Mamy wspólne konto w banku, na które przelewamy co miesiąc taką samą kwotę i z
Ja mam dwadzieścia kilka lat i pracuję w korpo, zarabiam ok. 4300 zł na rękę. Mój chłop, rówieśnik, pracuje fizycznie, robi nadgodziny i zarabia ok. 6000 zł na rękę. Mieszkamy razem, w małym mieście, w mieszkaniu mojej mamy, więc nie obciąża nas odstępne co miesiąc. Mamy wspólne konto w banku, na które przelewamy co miesiąc taką samą kwotę i z
Co uważacie za bardziej sprawiedliwe?
- Wpłacanie takiej samej kwoty na konto 67.1% (385)
- Wpłacanie procentowe od wypłaty np. po 40% wypłaty 32.9% (189)

DzikuDziczyzna +85
Halo Siarka!
Czy to prawda, czy jednak podkręcony farmazon Wielonoga?
#tarnobrzeg #afera #policja #stonoga
Czy to prawda, czy jednak podkręcony farmazon Wielonoga?
#tarnobrzeg #afera #policja #stonoga
źródło: 1000022744
Pobierz

Jeśli zastanawiacie się, czemu od jakiegoś czasu obserwujemy znikoma aktywność Pana Cyferki na tagu, po tym jak odpalony na ostatnich spadkach wyznaczył kolejne lokalne top oraz rzucał #pewniaczki na shorta, to nie ma to żadnego związku z tym, ze indeksy zawróciły i zmierzają w kierunku ATH, a on siedzi smutny i się nie odzywa. Otóż wraz z użytkownikiem Byku of Down Street, wyruszył on na pielgrzymkę do Medjugorie, aby pomodlić się o to, żeby NVDA w przyszłym tygodniu nie dowiozła wyników, lub CPI u jankesów w------o mocno powyżej konsensusu. Potwierdzone info. Poniżej zdjęcie z wyprawy, wraz z reszta pielgrzymów którzy wyruszyli tam w tej samej intencji
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzźródło: bg,f8f8f8-flat,750x,075,f-pad,750x1000,f8f8f8
Pobierzźródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzKażdy może się wycofać z gieldy i nie wracać tu przez wiele miesięcy.
Wywoływać ludzi który nie udzielają się na tagu to przegięcie.
Pamiętam jak niedawno obywatel Q zakładał wątki w których sam do siebie mówił: short, long, short i wygrałem bo wiedziałem że tak będzie. To choroba psychiczna. Po co tych ludzi wywołujesz.