Wpis z mikrobloga

@blablalbla: ni c---a nie spiewa dobrze skoro czlowiek jak ja czyli ignorant muzyczny sluchajacy wiecznie elektroniki slyszy jak falszuje XD ale widze, ze ze sluchem jeszcze u mnie nie najgorzej
  • Odpowiedz
@thorgoth: niesledzilem tego konkursu jakos bardzo, ale jak patrze od kilku lat co tam sie dzieje to przeciez to jest jedna wielka parada lgbt+, a teksty piosenek czasami to dramat, niewiem czy typ beka czy szczeka na scenie. A ta typiara, racja widzialem wystep na zywo - hmm lady gaga po 40 latach w polsce. Ale ploty pisza ze teraz bogaci tatusiowie kupuja kariery dziecia tam wiec... Totalnie podIwiam ludzi
  • Odpowiedz
  • 2
ciśnięcie po wyglądzie jest słabe w c--j

@KingaM: nein, ocena wyglądu mnie czy Ciebie to co innego niż ocena wyglądu i zdolności wokalnych osoby która zawodowo zajmuje się sprzedawaniem swojego wyglądu i zdolności wokalnych
  • Odpowiedz
  • 1
@blablalbla hejt to ty uprawiasz na @thorgoth .
Jest brzydka i nie można temu zaprzeczyć, ty pewnie jesteś gruba i się w-------z jak ktoś Cie uświadamia. Trzeba mieć do siebie dystans, a nie żyć w jakimś fałszywym świecie pozornych uprzejmości i mówić komuś że świetnie wygląda jak tak nie jest.
W dodatku jesteś fałszywa. Nie wychylaj się lepiej wiecej z kuchni, albo naciągnij sobie mocniej łańcuch. Elo.
  • Odpowiedz
@choochoomotherfucker Tower to jest zupełne inny styl niż jej dotychczasowa twórczość - dużo mniej oryginalny, dużo mniej świeży. Jak usłyszałem że wygrała preselekcje to się podpaliłem, że w końcu będzie ktoś oryginalny na eurowizji, ale w momencie gdy usłyszałem piosenkę wręcz nie mogłem uwierzyć co słyszę. Nie wiem skąd taka decyzja, bo Zgaś, Mniej, Zabierz mnie, czy "Luna" biją na głowę ten utwór.
  • Odpowiedz