Wpis z mikrobloga

• 0
@orzeszkiy:
jeśli ktoś zawodowo sprzedaje swój wygląd i śpiew (głównie wygląd bo to pop teledyskowy a koncerty są z taśmy) to nie powinien być w szoku że cały świat może oceniać jego wygląd i śpiew.

To tak jakby fryzjerka się wściekała że ludzie oceniają (również negatywnie) jej fryzure.
  • Odpowiedz
  • 0
@orzeszkiy: fryzjerka z c-----ą fryzurą czy szewc w dziurawych butach też nic mi nie zrobili.
Oceniam negatywnie produkt zawodowca który chce mi coś sprzedać, to jest coś normalnego od zarania dziejów.

Można dyskutować czy samo w sobie to że czyjś wygląd jest produktem na sprzedaż jest ok, bo może tak nie powinno być ale skoro jest to podlega ocenie.
  • Odpowiedz
xD kolejny hejt ze względu na wygląd, jesteście tak bardzo prymitywni że j--------e, dziewczyna źle nie śpiewa, wygląda jak wygląda i c--j z tego, to nie konkurs piękności.

@blablalbla: chyba se jaja robisz z tym że źle nie śpiewa.
Ludzie w komentarzach pod tym filmikiem piszą że dużo się poprawiła i jest znacznie lepiej niż było. To ja się pytam jak było prędzej jak ona śpiewać jak na dożynkach u
mpetrumnigrum - > xD kolejny hejt ze względu na wygląd, jesteście tak bardzo prymityw...
  • Odpowiedz