Aktywne Wpisy
Pol753 +148
Dobra czy to normalne, że w bloku, w którym mieszkam od trzech lat praktycznie nie ma ludzi? XD Wszystkie mieszkania niby sprzedane a sąsiadów jak na lekarstwo. Klatka pusta, winda zawsze wolna, zero dźwięków zza ścian, żadnych kłótni, telewizji, dzieci, nawet nikt nie wierci o 7 rano w sobotę (a to przecież standard).
Na początku myślałem, że mam po prostu farta i trafiłem na kulturalnych ludzi, ale coś mi nie pasowało. Zacząłem
Na początku myślałem, że mam po prostu farta i trafiłem na kulturalnych ludzi, ale coś mi nie pasowało. Zacząłem

Pokojowa +6
źródło: temp_file1928200052887195546
Pobierz

Może i nie potrafi śpiewać ale za to wygląda bardzo radiowo.
#eurowizja #polska #rozowepaski
źródło: GM4I3q7XMAAamMT
PobierzCo tutaj poszło nie tak?
@thorgoth: Za każdym j-----m razem xD
a tak serio, to zobaczymy jak jej wyjdzie. osobiście jestem średnio przekonana
@thorgoth: co to za kartofel? pytam serio bo chyba nie jestem na bieżąco...
jeśli ktoś zawodowo sprzedaje swój wygląd i śpiew (głównie wygląd bo to pop teledyskowy a koncerty są z taśmy) to nie powinien być w szoku że cały świat może oceniać jego wygląd i śpiew.
To tak jakby fryzjerka się wściekała że ludzie oceniają (również negatywnie) jej fryzure.
Oceniam negatywnie produkt zawodowca który chce mi coś sprzedać, to jest coś normalnego od zarania dziejów.
Można dyskutować czy samo w sobie to że czyjś wygląd jest produktem na sprzedaż jest ok, bo może tak nie powinno być ale skoro jest to podlega ocenie.
@blablalbla: chyba se jaja robisz z tym że źle nie śpiewa.
Ludzie w komentarzach pod tym filmikiem piszą że dużo się poprawiła i jest znacznie lepiej niż było. To ja się pytam jak było prędzej jak ona śpiewać jak na dożynkach u
@amozeto: Baba z brodą wygrała raz, 10 lat temu.