Aktywne Wpisy
Nusantara +257
#wykop #moderacjacontent #gorzkiezale
Ten portal po prostu umiera. Spadek użytkowników widać najlepiej po rankingu. Gdzie parę lat temu mieć bordo to było wyzwanie wymaganego dodawania dziesiątek znalezisk lub setek komentarzy. Teraz wystarczy wejść dwa razy na główną żeby być w rankingu najbardziej aktywnych osób.
Ale najbardziej mnie boli brak jakiegokolwiek wartościowego kontentu. Czasami, z przyzwyczajenia, odpalam wykop żeby po 5 minutach przewijania go zamknąć. Jałowe komentarze
Ten portal po prostu umiera. Spadek użytkowników widać najlepiej po rankingu. Gdzie parę lat temu mieć bordo to było wyzwanie wymaganego dodawania dziesiątek znalezisk lub setek komentarzy. Teraz wystarczy wejść dwa razy na główną żeby być w rankingu najbardziej aktywnych osób.
Ale najbardziej mnie boli brak jakiegokolwiek wartościowego kontentu. Czasami, z przyzwyczajenia, odpalam wykop żeby po 5 minutach przewijania go zamknąć. Jałowe komentarze
magdalena-gaska +139
Dzień dobry kochanie, jak się spało?
Jeśli ktoś spyta co musiałem zmienić to powiem że bardzo dużo. Kilka lekcji które MI POMOGŁY:
1. Warto poczekać 20 minut po jedzeniu. Efekt sytości przyjdzie. Kiedyś nie mogłem skończyć posiłków. I jeszcze, i jeszcze było. Kolejne odwiedziny w lodówce.
2. Jem chociaż mi się jeszcze nie chce. Lepiej mi zjeść o np. godzinie 10:00 rano w trakcie pracy niż wrócić wygłodniały o 17:00 i rzucić się na cokolwiek.
3. Odchudzanie zaczyna się na zakupach w sklepie. Jem to co kupię.
Powodzenia ! Sobie i innym.
https://www.iberogast.pl/baza-wiedzy/uklad-pokarmowy
Ja nie pisałem o tym co jem. Zamknąłem to jednym zdaniem "musiałem zmienić bardzo dużo". I tak było.
Nie jem słodyczy. Unikam węglowodanów. W zamian warzywa, pieczywo żytnie czy orkiszowe i wiele innych praktyk. Ogólnie mówiąc dieta