I kolejny przykład na to że klątwa istnieje (ง'̀-'́)ง
Ustawiłem się dwa dni temu na dzisiaj z cichodajka 9/10. Była legitna po sprawdzeniu i miała nawet kartotekę na garsonierze. 800zl za spotkanie. I co? PISZĘ MI TERAZ ŻE JEJ NIE MA (-‸ლ) hajs przygotowany, samochód zatankowany i c--j, po raz kolejny klątwa mnie dyma, przecież mnie p-----e zaraz z tym wszystkim.
Do pierwszej nie szło się dodzwonić, druga mnie gdzieś na manowce zaprowadziła, przy trzeciej mi nie stanął a teraz to... (-‸ლ) Ja nie rozumiem o co wreszcie chodzi. No klątwa działa, mam nie r----ć bo tak sobie zażyczył wszechświat....
Siedzę teraz w samochodzie z pieniędzmi i nie wiem co mam ze sobą zrobić......Ja już mam tego serdecznie dosyć......
@Archaniol_bo_rzyga_bryje: znając jego klątwe to pewnie by pomylili adres i nie doszła. Albo samolot transportowy by się rozdupcył jak 3 września 2010 UPS Airlines 6 ( ͡°͜ʖ͡°)
@Pralko-suszarka dawać 8 stów za s--s jakiejś randomowej lasce xD to już wyższy poziom spermiarstwa i cuckoldstwa. nie zapomnij następnym razem podziękować, że odebrała telefon.
Ustawiłem się dwa dni temu na dzisiaj z cichodajka 9/10. Była legitna po sprawdzeniu i miała nawet kartotekę na garsonierze. 800zl za spotkanie. I co? PISZĘ MI TERAZ ŻE JEJ NIE MA (-‸ლ) hajs przygotowany, samochód zatankowany i c--j, po raz kolejny klątwa mnie dyma, przecież mnie p-----e zaraz z tym wszystkim.
Do pierwszej nie szło się dodzwonić, druga mnie gdzieś na manowce zaprowadziła, przy trzeciej mi nie stanął a teraz to... (-‸ლ) Ja nie rozumiem o co wreszcie chodzi. No klątwa działa, mam nie r----ć bo tak sobie zażyczył wszechświat....
Siedzę teraz w samochodzie z pieniędzmi i nie wiem co mam ze sobą zrobić......Ja już mam tego serdecznie dosyć......
#tinder #divyzwykopem #badoo #rozowepaski #logikarozowychpaskow #przegryw #blackpill #s--s #niebieskiepaski
@Pralko-suszarka: brat chciał pójść na dziwki, a problemy ma jak w relacjach z normalnymi kobietami
@Archaniol_bo_rzyga_bryje: znając jego klątwe to pewnie by pomylili adres i nie doszła. Albo samolot transportowy by się rozdupcył jak 3 września 2010 UPS Airlines 6 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@isover_: trzydziestu
@Zwyrol69 @Dzieci_z_Choroszczy Tak, bo była 9/10 i przy takiej cenie żaden pierwszy lepszy spocony janusz z budowy ją nie
@De_Fault: Prawdopdoobnie tak było w przypadku drugiej divy z roksy. P-------e adresu
@Pralko-suszarka: klątwę mam od 40 lat, a kasa zna d--y zawsze się przyda
No to już naprawdę grubo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Pralko-suszarka: powiedźmy, że twoje kłopoty wydają się w porównaniu do moich jedynie lekkim uśmiechem losu