Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Witajcie
Mirki, przychodzę po poradę. Patrząc prawdzie w oczy mimo 25 lat na karku nigdy nie miałem dziewczyny i z jednej strony trochę mi to ciąży jednak z drugiej strony trochę przyzwyczaiłem się do tego stanu. Generalnie nie mam problemu z rozmową z kobietami na gruncie koleżeńskim. Dziewczyny raczej lubią ze mną rozmawiać. Moim problemem jest to że nie potrafię relacji popchnąć dalej brak mi przysłowiowych '' jaj '' wydaje mi się że jest to spowodowane kompleksami i niskim poczuciem własnej wartości. Możliwe że potrzebę bliskość wyparłem. Krótko mówiąc z jednej strony jestem ciekaw jak to jest być w związku i mieć kogoś bliskiego nawet nie chodzi o fizyczność tylko o połączenie dusz ale z drugiej strony polubiłem swoje samotne i monotonne zaplanowane życie. Stanąłem na rozstaju dróg i nie wiem którą wybrać. Mirki będę wdzięczny za każdą radę
#zwiazki #psychologia #rozowepaski #niebieskiepaski #pytanie

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Dziewczyny raczej lubią ze mną rozmawiać. Moim problemem jest to że nie potrafię relacji popchnąć dalej

@mirko_anonim: relacja intymna nie ma żadnego połączenia z relacją koleżeńską. Myślisz że można coś "popchnąć dalej"... problem w tym, że ten wagon co go chcesz pchać stoi na torze prowadzącym w inne miejsce niż to, w które chcesz dojechać.

jestem ciekaw jak to jest być w związku i mieć kogoś bliskiego nawet nie chodzi
  • Odpowiedz