@mirko_anonim: mnie to bardziej interesuje, dlaczego pytanie w sumie banalne i nie zawierające jakichś wrażliwych szczegółów zadajesz z anonimowego? bo jakbyś zadał z konta (też przecież anonimowego) to by był wstyd na cały wykop?
No tak. Bo tajlandzka szara myszka z kutasem na pewno Cię pokocha za dobre serduszko i charakter ( ͡º͜ʖ͡º)( ͡º͜ʖ͡º)( ͡º͜ʖ͡º)
@bulbulator90: Nie, ale wolę utrzymywać tajkę niż europejkę, która będzie kobietą, a nie p------ą feministką. Związek to jest jakiś kontrakt, niestety to co dostajesz w europie w zamian, to nawet nie
@mirko_anonim: czemu podciagasz wszystkie kobiety pod jedną kategorie ? A jak ja mam 27 lat nigdy tego nie robiłam , nie imorezowalam i radzę sobie w życiu całkiem ok to mam być traktowana jak odrzut ? Z resztą takich ludzi jak ja jest już mało , większość ludzi a tym wieku jest już po przejściach a nawet z dziećmi , facetów to się też tyczy , ludzie zazwyczaj nie są
@dzapanisko: a wiesz że taka tajka jak ja będziesz źle traktował to cię poprostu otruje ? Tam rozwody są źle widziane więc trzeba się uciekać do bardziej radykalnych rozwiązań kiedy mąż okazuje się katem, bądź co bądź s krajach białych baba ci poprostu powie nie chce z tobą być i tyle
@dzapanisko: białe kobiety dzięki feminizmowi mogą otwarcie powiedzieć że cię nie chcą i odejść , w krajach bardziej egzotycznych to bardziej ryzykowne , możesz żyć pod jednym dachem z baba która cię nienawidzi bo będzie się bała odejść , cudowne życie nie
@navaare: no dzięki Bogu że typowe chamy i mizoginy lecą na Azjatki bo to one się będą musiały z wami męczyć , normalnym Polkom zostaną normalni Polacy a nie tacy jak ty
@navaare: na Azjatki i laski z biednych krajów lecą tylko psychopaci którzy mają chęć kontroli nad innymi , bardzo dobrze że się sami eliminujecie z puli facetów , gorzej dla tych biednych dzieewczyn Ty kogoś straszysz że polek nie chcesz ? Bo dla mnie to wyznanie przynosi ulgę
@navaare: ale freak , nawet azjatka z takim chamem nie wytrzyma xD Uważaj bo ci pozwoli tak się do siebie odzywać , Szczotą przez ryj i za drzwi I tak wyje ale ze śmiechu że ktoś taki jak ty uważa że jest łakomym kaskiem dla normalnej kobiety
@mirko_anonim: pakuje mandźur i w---------m do Tajlandii. Z zachodnia kobieta nie chce mieć nic wspólnego.
Skoro wychodzi na to samo to po co przepłacać?
Test post przypomniał mi, że nie mam żadnego profitu ze swojego związku.
Jednak jestem za leniwa, żeby szukać czegoś lepszego.
@bulbulator90: Nie, ale wolę utrzymywać tajkę niż europejkę, która będzie kobietą, a nie p------ą feministką.
Związek to jest jakiś kontrakt, niestety to co dostajesz w europie w zamian, to nawet nie
A jak ja mam 27 lat nigdy tego nie robiłam , nie imorezowalam i radzę sobie w życiu całkiem ok to mam być traktowana jak odrzut ?
Z resztą takich ludzi jak ja jest już mało , większość ludzi a tym wieku jest już po przejściach a nawet z dziećmi , facetów to się też tyczy , ludzie zazwyczaj nie są
Ty kogoś straszysz że polek nie chcesz ? Bo dla mnie to wyznanie przynosi ulgę
Komentarz usunięty przez moderatora
Uważaj bo ci pozwoli tak się do siebie odzywać , Szczotą przez ryj i za drzwi
I tak wyje ale ze śmiechu że ktoś taki jak ty uważa że jest łakomym kaskiem dla normalnej kobiety