Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Widuję tutaj sporo wpisów dotyczących relacji trzydziestolatków z młodszymi dziewczynami. Niektórzy uważają, że w dzisiejszych czasach na takie związki mogą pozwolić sobie jedynie mężczyźni z tzw. topki. Z kolei inni twierdzą, że różowymi, które mają 25 lat i mniej interesującą się jedynie tacy mężczyźni, którzy zostali odrzuceni przez rówieśniczki. #zwiazki #tinder #niebieskiepaski

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

W związki z młodymi dziewczynami wchodzą mężczyźni, którzy

• Mają do tego odpowiednie predyspozycje 75.2% (85)
  • Nie cieszą się zainteresowaniem rówieśniczek 24.8% (28)

Oddanych głosów: 113

• 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: to bardziej skomplikowane. Sobie bym dal takie 5/10 w porywach, 32lvl a spotykalem sie z 19-20 latkami gdzie to ja konczylem znajomosc. Oczywiscie to nie byly plodne Julki tylko takie na moim poziomie lub grubsze. Chcac brac dziewczyny z topki samemu trzeba byc z topki. Z biegiem czasu co raz bardziej podobaja mi sie starsze bo z tymi mlodymi nie ma o czym pogadac
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Ja np nie mam nic do starych bab po 25 roku zycia ale trzeba pamietać o kilku rzeczach:
-maja za soba juz pewna przeszlosc mi in dzieci i meza. Chcac nie chcac takie cos pochlania energie. Mnie to nie pasuje i laska moze byc 10/10 ale dziecko powoduje z automatu out.
-te bezdzietne szukaja juz stabilizacji i powaznych planow a to tez nie kazdemu pasuje.
-kobiety po 25 roku
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Ja w ogóle nie widuję 30-latków z młodymi dziewczynami. W zasadzie wszystkie pary są rówieśnicze +/- kilka lat. Nie widzę par z dużą różnicą wieku ani na ulicach, ani w parkach, w sklepach, knajpach czy gdziekolwiek.

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Są tacy starsi faceci, wcale nie z żadnej "topki", którzy potrafią owinąć sobie wokół palca 17-19 latkę i to wcale nie brzydką, ani głupią. Tutaj chodzi o pewność siebie tego faceta, ekstrawersje i jego zdolność do manipulowania, dziewczyna za to zazwyczaj naiwna, pierwszy chłopak, naiwni rodzice itd. Taki facet dokładnie wie, co ma mówić i robić, by zdobyć takie trofeum. Wykorzystuje swoją przewagę doświadczenia, posiadane środki (fundując coś
  • Odpowiedz