Aktywne Wpisy

zsokiemowocowym +90
Dzisiaj podsłuchałem, że młody bierze, pół dnia wolnego bo ma rozmowę kwalifikacyjną, to ja szybko myk do kierownika i powiedziałem, że on do żadnego dentysty nie idzie tylko jest zdrajcą i kłamcą.
#czujedobrzeczlowiek #pracbaza
#czujedobrzeczlowiek #pracbaza

Ukiss +27
To efekt decyzji Rady Miasta, podjętej po sygnałach od mieszkańców i ekspertów, mającej poprawić bezpieczeństwo i zdrowie publiczne. Wcześniej nocna prohibicja dotyczyła jedynie Śródmieścia.
Władze podkreślają, że ograniczenie dostępności alkoholu to skuteczny sposób na zmniejszenie problemów z uzależnieniami, poprawę porządku publicznego oraz zdrowia mieszkańców.
Już wcześniejsze regulacje w Gdańsku przyniosły pozytywne efekty – mniej incydentów zgłaszanych przez policję i straż miejską oraz niższe spożycie alkoholu.
Zakaz
Władze podkreślają, że ograniczenie dostępności alkoholu to skuteczny sposób na zmniejszenie problemów z uzależnieniami, poprawę porządku publicznego oraz zdrowia mieszkańców.
Już wcześniejsze regulacje w Gdańsku przyniosły pozytywne efekty – mniej incydentów zgłaszanych przez policję i straż miejską oraz niższe spożycie alkoholu.
Zakaz
źródło: W całym Gdańsku od 1 września obowiązuje zakaz sprzedaży alkoholu w godzinach 2200 - 0600
Pobierz

#polska
źródło: xdrdj00at6qvau1
PobierzNie ma co specjalnie się chwalić normalnością i bezpieczeństwem w tym kraju bo zaczną tu przyjeżdżać i sprowadzać własne problemy.
Niech sobie myślą, że polska to komunistyczny k--------k gdzie srają za domem do dziury w ziemi jak rosjanie. Nie potrzebujemy tu imigrantów którzy doprowadzili własne kraje do stanu upadku. Niech lepiej zaczną sprzątać własne podwórko.
Edit: oczywiście poza samą Polska
@marek-termanowski: Tak myślą w USA i Kanadzie, ale oni są specyficzni. Nadal uważają, że u nich żyje się najlepiej nawet jeśli spacerujesz przez morze fentanynolowych zombie.
Komentarz usunięty przez moderatora
No cały zachód już się pakuje i leci do Polski zakredytować się na całe życie na mieszkanie 25m2 na osiedlu deweloperskim, i pracować za stawkę która ledwo starcza od 1 do 1 xD
@marek-termanowski: No patrz. A rozmawiałem ostatnio z pewnym szwedzkim muzykiem, który uwielbia Polskę. I powiedział mi, że długo musiał tłumaczyć swoim znajomym, że Polska to nie jest jakieś post-komunistyczne zadupie :P
źródło: aJQnaEZ1_700w_0
PobierzSpokojnie u nas juzcpakistancy i hindusi są w warszawie na każdym kroku, imo to już dziesiątki tysięcy w skali miasta