Wpis z mikrobloga

@Itslilianka kupujesz spód, masz tam dwa kawałki dajesz na to co chcesz ( imo jakiś sos na pomidorach i ser must have) i pieczesz xD. Żadna filozofia, ja jeszcze daje jakieś zielsko jak wezmę z piekarnika, no i zanim te ciasto dobre wyjąłem to z 3 podejścia robiłem
  • Odpowiedz
@Rick_Sanchez Przecież pizza neapolitańska zgodnie z regulacjami nie może mieć rozmiaru polskiej “dużej”, zresztą na tą na obrazku nawalili tyle sera że to trudno porównywać do neapolitańskiej
  • Odpowiedz
@mattttx: Taniej i pewnie lepiej we Włoszech xd. Sama jadłam sporo tańszą niedaleko kolosseum, albo w Mediolanie. Ale polaka to można ładować cenami, wszystko wytrzyma. Ech, znowu trzeba będzie za granicę jechać na wczasy, na polskie ceny mnie nie stać, Polska jest za droga dla Polaków ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@mattttx: trzrba być naprawdę leniwym lub musi dopaść gastro po 23 żeby kupować pizzę z pizzerii gdzie za 15 zł ma się mrożoną albo ze spodem do pizzy i całym gównem do obsmarowania tego zajmuje mniej niż 30 minut razem z nagrzaniem piekarnika.
  • Odpowiedz