Aktywne Wpisy
sylwia-rasch +159
Prosze o natychmiastowe interweniowanie
W przypadku braku interwencji ,pozwe Wykop.pl .Nie wydalam zgody na podawanie moich danych ani mojego zdjecia .Zostalam tu obrazona a moje biurio zostalo narozone na utrate klientow przez Waszych uczestnikow.Jesli Panstwo nie zareagujecie podaje sprawe do sadu .Moj adwokat wspomnial o odszkodowaniu 500.000 i wzwyz.Zadam reakcji i natychmiastowego usuniecia wpisu narazajacego moja osobe na szykany.Wszystkie osoby komentujace i obrazajace mnie dostana rowniez pozwy.Radze komentujacym usuniecie wpisu a Portalowi
W przypadku braku interwencji ,pozwe Wykop.pl .Nie wydalam zgody na podawanie moich danych ani mojego zdjecia .Zostalam tu obrazona a moje biurio zostalo narozone na utrate klientow przez Waszych uczestnikow.Jesli Panstwo nie zareagujecie podaje sprawe do sadu .Moj adwokat wspomnial o odszkodowaniu 500.000 i wzwyz.Zadam reakcji i natychmiastowego usuniecia wpisu narazajacego moja osobe na szykany.Wszystkie osoby komentujace i obrazajace mnie dostana rowniez pozwy.Radze komentujacym usuniecie wpisu a Portalowi

ActiveekHere +34
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#motoryzacja #kiciochpyta
źródło: temp_file6951102602689446011
PobierzTo jest przycisk katapulty. Typ 1-2-V.
1 - jedno pociągnięcie katapultuje 1 osobę (kierowca).
2 - dwa pociągnięcia katapultuje 2 osoby (kierowca
Komentarz usunięty przez autora
Jestem tak stary, że spodziewałem się zapalniczki i w ogóle byłem miło zaskoczony tym, że w nowym aucie jednak dodają takie akcesoria. Szybko się rozczarowałem, że to właśnie jedynie zaślepka. xD
źródło: temp_file2272679266389357083
Pobierz