Aktywne Wpisy
ziomus13 +993
Wczoraj córa 7lvl chciała siedzieć w domu. Wyciągnąłem ją siłą na spacer, razem z 0,5 rocznym latoroslem. Bez żony, bo zabrała się za porządki. Zabrałem ją najpierw do lasu, gdzie widziała sarny i mnóstwo ślimaków. Później na łąkę, gdzie ogladala sobie krowy. Na koniec na stację i pojechaliśmy sobie pociągiem. Połaziliśmy po mieście i po 1h pociągiem powrotnym wróciliśmy. Całość trwała 3,5h. Córa stwierdziła że to był cudownie spędzony czas. Nie sądziła,

nobody_here +470
Święty grall odnaleziony w czeluściach szafki to teraz szykują się #tosty przez miesiąc
źródło: temp_file445917289769121710
Pobierz

Obecnie pracuje w GL jako team lead ale jestem też biegłym rewidentem natomiast badam tylko małe spółki więc moje doświadczenie jest nieadekwatne wg mnie. Angielski i zdolności techniczne mam na dobrym poziomie. Więc o ile stronę raportingową i księgową się nie martwię, bo w tę część wchodzi tez współpraca z audytorami, tak już jeżeli chodzi o zarządzanie ryzykiem i inwestycjami nie wiem jak sobię poradzę bo mam w tym umiarkowane doświadczenie. Nie mam doświadczenia dużego z giełdą czy zarządzaniu portfelem inwestycyjnym.
Ktoś pracuje w takim obszarze i może powiedzieć jak w praktyce to wygląda?
Oferują do 20k B2B jeżeli ktoś ciekawy. A no i sama oferta jest po polsku i wymagają konkretnie biegłego rewidenta więc zakladam że to może być jakaś polska firma lub firma która współpracuje z polskimi klientami.
#finanse #audyt #pracbaza #kariera #banki #zarzadzanie
Z drugiej strony kandydat który ma wiedzę ze wszystkiego włącznie z audytem, rachunkowością, ale też zarządzaniem ryzykiem i portfelem inwestycyjnym to raczej mało spotykane więc nie wiem czy jest sens sie przejmowac. Pewnie umówie się na spotkanie jutro i dowiem więcej po prostu.
@excelfinance: xD, gorzej niż hydraulik na zachodzie.