Aktywne Wpisy

Sakad +76
#demografia #zwiazki #rodzicielstwo #spoleczenstwo
Na wykopie regularnie pojawia się ostatnio temat dzietności.
Zamiast pisania kolejnego komentarza do tematu, postanowiłam zrobić zbiorczy wpis, kompilację moich wpisów z perspektywy rodzica.
No więc jaki jest mój punkt widzenia?
Na wykopie regularnie pojawia się ostatnio temat dzietności.
Zamiast pisania kolejnego komentarza do tematu, postanowiłam zrobić zbiorczy wpis, kompilację moich wpisów z perspektywy rodzica.
No więc jaki jest mój punkt widzenia?
Teuvo +37

źródło: 1000017101
Pobierz
#zwiazki #tinder #pytaniedoeksperta
źródło: GIK2TpsWsAAGLL0
Pobierz@Kroledyp: to dlaczego @paczelok nie ma tatuażu?
@kiciuch_: niska samoocena i chęć bycia groźniejszym
U kobiet tatuaż to oznaka zaburzeń psychicznych bo to domena mężczyzn i to tych związanych z kryminałem (bo na pewno nie z wyprawami wojennymi wikingów), jeśli kobieta chce cechy powiązane z groźnymi mężczyznami to wiadomo że jebnięta bo niby dlaczego by chciała pokazywać że jest groźna, za to mężczyzna dzisiaj, jak nie ma przeszłości kryminalnej (a większość nie ma) jest
Jest grono, dla których tatuaż świadczy tylko i wyłącznie o ich upodobaniu i fakcie, że im się podoba i w poważaniu mają zdanie oraz kompleksy innych. Sam mam wytatuowane dwa pluszowe misie na cześć mojego Syna, które zaprojektowałem wraz z nim i zajebiście mi się podobają, a Syn często koloruje je mazakami przy wspólnej zabawie. Poza tym przy różnych sytuacjach życiowych przypomina mi, że jestem odpowiedzialny za czyjeś życie i