Aktywne Wpisy
xena_x +6
Chciałabym mieć mężczyznę przyjaciela ale w tych czasach to chyba niemożliwe. Za każdym razem jak ujawniam moje preferencje oraz to jak widziałabym mój wymarzony związek ludzie odpowiadają mi żebym przygotowała się na samotność, bo nie nadaję się do związku i żebym udała się do terapeuty. Co więcej kobiety tak mówią, że jak nie chce uprawiać seksu z mężczyzną, to po co w ogóle mi związek? Jakbym była jakimś pudłem którego funkcją jest

OCIEBATON +481
źródło: temp_file7127505478701797832
Pobierz

podczas, gdy ja #!$%@?łam w sieciówce 12h, taki mirek jeden z drugim studiował informatykę. hajs dostawał od starych, bo to ciężkie studia, a w ogóle to zawsze trzymali go pod kloszem, bo taki mądry, grzeczny chłopak, więc mu się należy.
pierwsza praca, jaką dostał to w IT na pół etatu na studiach, nie pytali go o to, jakim zwierzęciem chciałby być, haerówy nadskakiwały, bo atmosfera korpo i owocowe czwartki, wybierz nasz zespół. wypłata od razu 5k, no troche mało, można by więcej, a to janusze. jedyny raz jak mu ktoś zwrócił uwagę to przepraszającym tonem "a może mógłbyś" "a gdybyś" "czy chciałbyś"
po robocie wchodzi na wykop (często również w trakcie, bo całe dnie się #!$%@? i pracuje może przez 5 min) i pisze swoje mądrości z życia w bańce.
#pracbaza #korposwiat #pracait
źródło: 10909404-smart-guy-with-a-laptop-isolated-on-white
Pobierz@njdnsjdnjs: ja też tak robię, a złodziej jeszcze za to płaci
Tutaj jest błąd:
Powinno być - podczas gdy ja korzystałam z życia i nie chciało mi się uczyć, bo ważniejsze było dla mnie mieć pieniądze na teraz.
tylko potwierdzasz życie w bańce, jak myślisz, że #!$%@? w sieciówce to korzystanie z życia
i myślisz, że są tylko ludzie, tacy jak wy, którzy nie studiują i nie pracują jednocześnie
Ja jestem leniwy fizycznie i boję się pracy jak ognia, gdyby nie programowanie to zdechłbym z głodu, dlatego ciężko pracowałem umysłowo, poszedłem na studia i dostaję 20k netto za 2h pracy
to w koncu powinny baby wychodzic za mąż dla kasy czy nie? musicie ustalić jedną wersję
poza tym sama prawda