Aktywne Wpisy

Salido +209
Minął 54. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęło 6 osób.
240 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
263 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęło 6 osób.
240 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
263 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-453841-39
Pobierz
Latarenko +250
źródło: obraz_2025-08-20_161331415
Pobierz

podczas, gdy ja z-----------m w sieciówce 12h, taki mirek jeden z drugim studiował informatykę. hajs dostawał od starych, bo to ciężkie studia, a w ogóle to zawsze trzymali go pod kloszem, bo taki mądry, grzeczny chłopak, więc mu się należy.
pierwsza praca, jaką dostał to w IT na pół etatu na studiach, nie pytali go o to, jakim zwierzęciem chciałby być, haerówy nadskakiwały, bo atmosfera korpo i owocowe czwartki, wybierz nasz zespół. wypłata od razu 5k, no troche mało, można by więcej, a to janusze. jedyny raz jak mu ktoś zwrócił uwagę to przepraszającym tonem "a może mógłbyś" "a gdybyś" "czy chciałbyś"
po robocie wchodzi na wykop (często również w trakcie, bo całe dnie się o-------a i pracuje może przez 5 min) i pisze swoje mądrości z życia w bańce.
#pracbaza #korposwiat #pracait
źródło: 10909404-smart-guy-with-a-laptop-isolated-on-white
Pobierz@njdnsjdnjs: ja też tak robię, a złodziej jeszcze za to płaci
Tutaj jest błąd:
Powinno być - podczas gdy ja korzystałam z życia i nie chciało mi się uczyć, bo ważniejsze było dla mnie mieć pieniądze na teraz.
Ja jestem leniwy fizycznie i boję się pracy jak ognia, gdyby nie programowanie to zdechłbym z głodu, dlatego ciężko pracowałem umysłowo, poszedłem na studia i dostaję 20k netto za 2h
to w koncu powinny baby wychodzic za mąż dla kasy czy nie? musicie ustalić jedną wersję
poza tym sama prawda