Wpis z mikrobloga

@meemphis11: to tylko dowód na to, że niektórzy mężczyźni są okropni niezależnie od orientacji.

Przecież co chwilę chociażby na wykop są wrzucone zdjęcia, gdzie muszą często prowadzić inwestygację, czy mogą już walić, czy jeszcze nie XD
Zobacz link prokuraturaboners czy inne spermiarskiw tagi.
To jest taki sam zwyrol jak 50% mężczyzn XD
A osobiście znam przypadki, gdzie facet 30 lat starszy ode mnie zalecał się do młodszych ode mnie.
  • Odpowiedz
@meemphis11: tak bo zaden 30 letni facet nie fantazjuje o 18 letnich laskach xd jedynie do tego, ze publicznie tak pisze mozna sie faktycznie doczepic, ale to bardziej cringe niz afera
  • Odpowiedz
@meemphis11: nie wiedziałem, że geje też są spermiarzami xD 18 lat to od dawna "legalny" wiek, więc nie wiem w czym problem - stary k---s zazdrości, że chłop woli młodszego? Toż to przecież jak ból d--y bab po 30, że chłopy wolą młodsze i też ich wyzywają od niedojrzałych xD
  • Odpowiedz
A osobiście znam przypadki, gdzie facet 30 lat starszy ode mnie zalecał się do młodszych ode mnie. No fuj.

@Tyrande: A co to ma do rzeczy, nie wszystkim kobietom przeszkadza różnica wieku. Osobiście znam szczęśliwe małżeństwo z 20 letnią różnicą wieku, gdzie facet jest starszy.
  • Odpowiedz
@meemphis11: ale to trzeba mieć nasrane we łbie, żeby nie czuć żenady pisząc takie coś xD

Każdemu się kiedyś ktoś podobał, ale niewielu jest zdolnych do takiej publicznej kompromitacji.
  • Odpowiedz
@meemphis11: czym to się różni od publicznego fantazjowania o 18 latce? Na samym wykopie wy mężczyźni potraficie pisać znacznie bardziej obrzydliwe, czy obraźliwe rzeczy o młodszych dziewczynach. Próbujesz robić aferę z niczego tylko dlatego że nie podoba Ci się orientacja gościa, który de facto nic takiego strasznego nie napisał, nie mówiąc o tym że ten 18 latek nie jest dzieckiem, tylko człowiekiem dorosłym względem prawa.
  • Odpowiedz
@Tyrande Nie rozumiem co jest złego w dużej różnicy wieku. Sam, gdyby coś r-------o mi się w obecnym związku to uderzyłbym w liceum, mimo, ze chodzilem tam 10 lat temu xd Taka dziewczynę można sobie „wychować” dopasować do siebie, one jeszcze żyją marzeniami, żeby moc se p--o kupić same i nie musieć pytać starych o której maja wrócić do domu. Nie maja głowy spranej wyścigiem szczurów, szara, codzienna rzeczywistością czy wygórowanymi
  • Odpowiedz
@Daqnny: Potem wyrwałem licealistke i była szczęśliwa, ze ją na kebsa biorę.

Nie wiem czy jest się czym chwalić XD

Pamiętaj, że licealistka też dorośnie. Dla mnie to jest wykorzystanie naiwności młodego, żeby se
  • Odpowiedz
@justkilling: wtf. Proszę mi nie wkładać wypowiedzi, których nie wypowiedziałam.
Oczywiście że młodzi ludzie są atrakcyjni, ale są też naiwni.
Jest różnica jak babcia Ci mówi że jesteś atrakcyjnym mężczyzną, a to mówi stara baba oblizująca się i robiąca sobie przy tym palcówkę.
  • Odpowiedz
@justkilling: oczywiście jest to legalne i nic mi do tego kto co robi w swoim otoczeniu. Więc jeśli chcesz wyrwać se 18 łatkę to droga wolna (byle nie moja siostrę mając te 30 czy więcej lat xD)
  • Odpowiedz
A osobiście znam przypadki, gdzie facet 30 lat starszy ode mnie zalecał się do młodszych ode mnie. No fuj.

@Tyrande: gdyby kobiety na to nie leciały to by się nie zalecał. To działa w dwie strony, pies nie weźmie jeśli suka nie da. Plus mamy wiele przypadków potwierdzających skuteczność.
  • Odpowiedz
Dla mnie to jest wykorzystanie naiwności młodego, żeby se poruchać.

@Tyrande: Czym to się różni od wykorzystania faceta jako bankomatu przez kobietę? Każda strona ma jakieś priorytety, facet ruchałby co popadnie a kobiecie ostatecznie chodzi o stabilizację, a raczej zasobność w gotówkę.
  • Odpowiedz