Wpis z mikrobloga

Toksyk standardowo wjeżdża na głowę swojej partnerki. Mówisz jedno robisz drugie i cała ta jego uboga paleta słów. Chłop się dosłownie zesral o to że dziewczyna szła na plaży koło innego gościa i zaśmiała się z żartu jeszcze innego. XD ależ to trzeba mieć tekturową psyche. 3cia czy 4 dziewczyna woli wylecieć niż być z nim w parze ale do sterydowej główki dalej nic nie dociera. Serio niech już pali wroty bo jego wartość dodana do hotelu spadła do 0. Cała reszta robi content podczas biesiady a ten siedzi na utkanej p-----e i płacze bo Ada nie zachowała bezpiecznej odległości idąc plażą.
#hotelparadise
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ZlodziejZapalniczek: wyobrażam sobie jaką ona musi mieć gonitwę myśli, że już nie może nawet myśleć logicznie przez ten nacisk z jego strony, a my ją tutaj tak oceniamy beztrosko. Mój były toksyk zakazywał mi w pracy nosić do białej marynarki w laboratorium spódniczki do kompletu. Był 35-stopniowy upał, nie mieliśmy w laboratorium klimatyzacji, a ja musiałam chodzić w długich spodniach. Przejeżdżał kiedyś koło mojego zakładu pracy na obrzeżach miasta, jechał
  • Odpowiedz
@ZlodziejZapalniczek: na swój sposób toksyczny nieco ją początkowo otumanił, to normalna praktyka- najpierw same superlatywy, potem odizolować, a potem już yebac na łep i sterowanie jak się ma pod kontrolą ofiarę...to jest taki mini pokaz w pigułce jak działa toksyk....no i jak dziś wspomniała Ada według niej to w jakimś stopniu dla dobra programu
  • Odpowiedz
@Barbarellaa: tak czy siak współczuję relacji (Tobie w sensie). Czas to najcenniejsze co mamy i sadeg tracić to na toksykow ale co zrobić. Życiowy parkiet bywa śliski.
Na przyszłość masz nauczkę by brać wykopka. Może i nie jesteśmy zbyt ładni ale za to mądrzy też nie, a dodatkowo nieco s---------i.
  • Odpowiedz
@ZlodziejZapalniczek: wiedząc że przed i po hotelu był z tą samą dziewczyną niby, może i w trakcie to może celowe działanie jak już się coś więcej zaczyna dziać, a może tak ma i tyle a szkoda, bo bez krzywych akcji był zabawny i fajnie się oglądało gdy było między nimi dobrze
  • Odpowiedz