Aktywne Wpisy
EmDeCe +1358
#majtczak
Ukrywający się w Dubaju Sebastian Majtczak żąda usunięcia z Wyborczej.pl tekstów, gdzie jest określany jako sprawca tragedii, w której przed rokiem zginęła trzyosobowa rodzina. Chce też 150 tys. zł zadośćuczynienia za "naruszenie jego dóbr osobistych".
slawomirus +511
#pokazkota aktualizacja wpisu że wczoraj. Kot ma zapalenie krtani, jest wygłodzony, dostał kroplówkę plus nawadnianie podskórne. Do tego sterydy, antybiotyk i krople do oczu. Wygląda lepiej. Mam obserwować do 3 dni. Jak nie zacznie jeść samodzielnie to dostanę zamiennik mleka do podawania strzykawką na siłę. Wołam pulsujących wpis https://wykop.pl/wpis/78344357/wpis
jaram się jak samsung w samolocie
#tesla #samochody
Nowe felgi, bodykit, silnik, adaptacyjne zawieszenie. Całkiem sporo tego jak z tylko 20k żetonów więcej.
Premiera na osłodę przed w--------m za wyniki ;D
https://twitter.com/elonmusk/status/1781544288179851750
Tatuś płaci
na screenie nowy - publicznie pokazany kilkanaście minut temu - model 3 performance
Stary miał 3.3s do setki, zwykłe zawieszenie i 263 km/h vmax
Jak kupujesz nowy samochód to masz w------e jak będzie wyglądać po 250k. Sprawdź kiedyś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Cztero0404: no pokaż proszę ten zajebisty samochód za 245k xd
i nie wiem co masz na myśli, jak będzie wyglądać? Moja po niecałych 80 nie różni się od nowej, poza tym że nowa jest czysta 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
no "zajebisty". Tylko dwa razy słabszy
@PiotrFr: Samochód nie służy do trzymanie pod kocem tylko do jeżdżenia
@Cztero0404: [citation needed]
Nawet w niej nie siedziałeś jak tak mówisz lol. OCZYWIŚCIE że jest lepsza, pod każdym względem, od jakiejś obsranej skody
I co to ma do tego? Nie wiem w jakim świecie żyjesz, ale nikt nie kupuje nowego auta z myślą, jak będzie wyglądać za 15 lat u piątego wlasciciela
@assninja: Jak tam problemy z zimą i ładowarkami dalej muszą zabierać tesle na lawecie w Chicago i Norwegii czy już śnieg stopniał? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@PiotrFr: Nie wiem w jakim świecie ty żyjesz, ludzie nie płacą 1/4 miliona złotych po to żeby jeździć gównem chyba, że są fanboyami
Jak jesteś z Katowic czy Warszawy to sobie idź wypożycz na weekend za darmoszke, albo idź chociaż i usiądź w środku bo powtarzając brednie tylko robisz z siebie klauna, i to publicznie XD
brawo jasiu xD