Wpis z mikrobloga

@assninja: Nie wcale nie miałeś, a to iż ich moc spada zimą to też nieprawda ( ͡° ͜ʖ ͡°) Oczywiście, że tak. Krytykujesz teslę która wygląda w środku jak gabinet dentystyczny = nie siedziałeś w środku XDDDDD
  • Odpowiedz
  • 7
@Cztero0404: nie mówiłeś nic o wyglądzie, bo gust to gust, tylko mówiłeś że jest "ulepiona z gówna", nigdy w niej nie siedząc.
Nie, nie miałem problemów zimą. W ogóle najwięcej problemów z teslą mają ludzie którzy w niej nigdy nie siedzieli xD
  • Odpowiedz
  • 0
@Cztero0404: na podstawie tego co o niej mówisz, bo mówisz zwyczajnie nieprawdę.

I pewnie nawet nie wiesz ile części "ulepionych z gówna" dzieli z mercedesem co? :)
  • Odpowiedz
@assninja: Mercedesa mam, więc go nie skrytykuję ( ͡° ͜ʖ ͡°) Na podstawie tego co mówię to ci mogę napisać, że tesle swojego czasu na przemian z tymi porsche w suvie to była na florydzie w każdym centrum handlowym zaś w Niemczech normalnie u Turków na placach od dawna już stoją.
  • Odpowiedz
  • 0
@Cztero0404: aha, i mercedesów u Turków nie ma...? już w ogóle nie rozumiem twoich argumentów lol

No więc powiedz, widziałeś na żywo albo chociaż na youtubie tesle model 3 lub Y, z Chin lub Niemiec? Czy tylko S/X albo inne z USA?

Czy masz coś porównywalnego za 250k, czy nie masz?
  • Odpowiedz
@Cztero0404:

Nie wiem w jakim świecie ty żyjesz, ludzie nie płacą 1/4 miliona złotych po to żeby jeździć gównem

Nie da się dyskutować bo ciągle mówisz coś innego. Powiedziałeś, że auto wygląda jak gówno po 250k, więc odpowiedziałem.

I tak doceń że odpowiadam, bo mówiłeś coś o zajebistym samochodzie a później wrzuciłeś jako przykład takiego Octavię xD
  • Odpowiedz
nikt nie kupuje nowego auta z myślą, jak będzie wyglądać za 15 lat u piątego wlasciciela

@PiotrFr: ja jestem takim zwyrolem. Nigdy nie sprzedałem samochodu, tylko jeździłem aż odpadną koła. I teraz mam wielką chęć na MG4, ale Corolla po 58 tys. ciągle ma te koła na miejscu więc pewnie szybciej dozbieram na Taycana niż zmienię żonie samochód.
  • Odpowiedz
@ShortyLookMean:

ja jestem takim zwyrolem

Nie jesteś, tu to przyznałeś:

I teraz mam wielką chęć na MG4, ale Corolla po 58 tys. ciągle ma te koła na miejscu

Ludzie którzy trzymają długo auta kupują jakąś tanią Dacię czy Toyotę. Jak idziesz w jakieś premiumy czy inne za 250k+ to nie trzymasz tego naście lat. Jak dozbierasz do tego Taycana to po 3 latach wymienisz na nowy model
  • Odpowiedz
@ShortyLookMean: Ja też jeszcze nie sprzedałem żadnego auta. W zesżłym roku oddałem na złom Opla Astre, prawie 500tys na liczniku, sam zrobiłem 300tys i już było zbyt duzo usterek w tym brak klimy od 3 lat

@Cztero0404 Dlatego nie rozumiem ludzi któryz kupując auto mysla ile bedzie warte w przyszłości, ile na nim stracą. Mój kuzyn niedopłacił do nowego automatu bo manuale używane sa bardziej poządane. xD

Zgodzę się że VW
  • Odpowiedz
@assninja: problem jest taki, że widzisz przyspieszenie jako oczywisty plus (i jak najbardziej jest to plus, chociaż niekoniecznie w codziennym użytkowaniu) a nie widzisz minusów.

Dla mnie to jest nieporozumienie, że auto w tej cenie nie ma wyświetlacza HUD (szczególnie nie mając klasycznego dasha), do tego kombinacje z kierunkowskazami na przyciski, gdzie trzeba walczyć ze swoją pamięcią mięśniową, a swipe to reverse to kompletna kpina. Minimalizacja, która wykroczyła poza poziom służący
  • Odpowiedz
Mmmm skoduuuniaa, skończ waść wstydu oszczędź zaimponować skodą to ty możesz swojej siostrze

@Oszust_matrymonialny: Samochód nie jest po to żeby nim imponować, ale to po pierwsze. Chyba, że masz max 20 lat właśnie zdałeś prawo jazdy i kupiłeś stare bmw lub audi myśląc, że jesteś kimś. Ja podałem tylko przykład to inni robią ciężki gnój bo przecież tfuu jak ktoś mógł zpropsować skodę w cebulandii. @PachenkoPP jesteś upośledzony
  • Odpowiedz