Aktywne Wpisy
jaroty +235
Tłuścioch i pisiory: AAAEEEAAA NA PEWNO #!$%@? HAHA CO ZA MINISTER PIJAK UGA BUGA
Kierwiński: macie tu wydruk z alkomatu i japa
A gdyby to Pierdosław Smrodziński albo inny pisior brzmiał jakby był pijany, to media tłuściocha już rozpływałyby się nad atutami picia wódeczki i jak to Jan Paweł Drugi też lubił sobie wypić, a tak w ogóle to proszę przestać atakować Polskę i katolicką polskość Polski XdddDdDDDDD
#bekazpisu #polityka #partiarosyjska
Kierwiński: macie tu wydruk z alkomatu i japa
A gdyby to Pierdosław Smrodziński albo inny pisior brzmiał jakby był pijany, to media tłuściocha już rozpływałyby się nad atutami picia wódeczki i jak to Jan Paweł Drugi też lubił sobie wypić, a tak w ogóle to proszę przestać atakować Polskę i katolicką polskość Polski XdddDdDDDDD
#bekazpisu #polityka #partiarosyjska
marian-stefan +147
jaram się jak samsung w samolocie
#tesla #samochody
Nie, nie miałem problemów zimą. W ogóle najwięcej problemów z teslą mają ludzie którzy w niej nigdy nie siedzieli xD
@assninja: Jeszcze raz, na jakiej podstawie twierdzi, że absolutnie nigdy nie siedziałem w tesli XD
I pewnie nawet nie wiesz ile części "ulepionych z gówna" dzieli z mercedesem co? :)
No więc powiedz, widziałeś na żywo albo chociaż na youtubie tesle model 3 lub Y, z Chin lub Niemiec? Czy tylko S/X albo inne z USA?
Czy masz coś porównywalnego za 250k, czy nie masz?
Nie da się dyskutować bo ciągle mówisz coś innego. Powiedziałeś, że auto wygląda jak gówno po 250k, więc odpowiedziałem.
I tak doceń że odpowiadam, bo mówiłeś coś o zajebistym samochodzie a później wrzuciłeś jako przykład takiego Octavię xD
@PiotrFr: ja jestem takim zwyrolem. Nigdy nie sprzedałem samochodu, tylko jeździłem aż odpadną koła. I teraz mam wielką chęć na MG4, ale Corolla po 58 tys. ciągle ma te koła na miejscu więc pewnie szybciej dozbieram na Taycana niż zmienię żonie samochód.
Nie jesteś, tu to przyznałeś:
Ludzie którzy trzymają długo auta kupują jakąś tanią Dacię czy Toyotę. Jak idziesz w jakieś premiumy czy inne za 250k+ to nie trzymasz tego naście lat. Jak dozbierasz do tego Taycana to po 3 latach wymienisz na nowy model
@Cztero0404 Dlatego nie rozumiem ludzi któryz kupując auto mysla ile bedzie warte w przyszłości, ile na nim stracą. Mój kuzyn niedopłacił do nowego automatu bo manuale używane sa bardziej poządane. xD
Zgodzę się że VW
Komentarz usunięty przez autora
@zibizz1: które Porsche? Bo znajomy ma Cayenne z 2022 i w porównaniu z Macanem 2016 jest przepaść. Niestety w cenie też.
Dla mnie to jest nieporozumienie, że auto w tej cenie nie ma wyświetlacza HUD (szczególnie nie mając klasycznego dasha), do tego kombinacje z kierunkowskazami na przyciski, gdzie trzeba walczyć ze swoją pamięcią mięśniową, a swipe to reverse to kompletna kpina. Minimalizacja, która wykroczyła poza poziom służący
Nie przepadam za teslą ale porównanie jej do skody to jawna obraza.
@Oszust_matrymonialny: Samochód nie jest po to żeby nim imponować, ale to po pierwsze. Chyba, że masz max 20 lat właśnie zdałeś prawo jazdy i kupiłeś stare bmw lub audi myśląc, że jesteś kimś. Ja podałem tylko przykład to inni robią ciężki gnój bo przecież tfuu jak ktoś mógł zpropsować skodę w cebulandii. @PachenkoPP jesteś upośledzony