Aktywne Wpisy
Korsir +103
Witam Yaneczku @zyjzpasji. Wiem, że to czytasz, bo sam pokazałem ci ten tag ;)
To, co znowu odwaliłeś, a przede wszystkim to jak znowu robisz z siebie manipulancie ofiarę (screeny) i biednego psa z podkulonym ogonem zmotywowało mnie do jednej rzeczy - rozliczenia.
Płakałeś wielokrotnie na LIVE o tym jak to ci leży nasza kłótnia na serduszku. Mówiłeś jaki to ty jesteś biedny i wbijają w ciebie szpileczki. Cały świat przeciwko Jankowi...
Co
To, co znowu odwaliłeś, a przede wszystkim to jak znowu robisz z siebie manipulancie ofiarę (screeny) i biednego psa z podkulonym ogonem zmotywowało mnie do jednej rzeczy - rozliczenia.
Płakałeś wielokrotnie na LIVE o tym jak to ci leży nasza kłótnia na serduszku. Mówiłeś jaki to ty jesteś biedny i wbijają w ciebie szpileczki. Cały świat przeciwko Jankowi...
Co
Spotkałem na #tinder laskę 13 lat młodszą (22 vs 35), rozmowa gadka szmatka trwa już godzinę, ona nic nie wspomina o moim wieku, luzik. Myślę, o co tu chodzi. Mówię że idę spać a ona na to - proszę porozmawiaj jeszcze ze mną, bo mam kryzys, depresję, dwubiegunowość. Z dalszej rozmowy rzeczywiście, problemy jak ch*j. Co chwila inny nastrój. Nierówno pod sufitem. I że jej sie podobam. Z twarzy bardzo
Ma wojne z inną youtuberką "ewelka taxi driverka" czyli jakiejś d--y co jeździ na uberze, robi live, stulejrze się spuszczają i wysyłają jej donejty.
O co poszło? Naszemu profesorowi dostaw nie spodobało się, że na live tej Ewelki były donejty (ojojj konkurencja) i do tego niektóre wbijały szpileczkę w niego nawiązując do stanu jego uzębienia lub gabarytu partnerki. Nawet minimalny donejt w formie żartu to frustracja naszego Profesora Glovo dlatego też co chwile wyzywa widzów, którzy mu zwrócą uwagę.
U niego oczywiście donejty moderowane, aby żadne słowo nie przeszło, które ukłuje psychikę naszego ambitnego dostawcy jedzeniowego. Lepiej żyć w bańce, że wszyscy go kochają i podziwiają. I zazdroszczą osiągnięć zawodowych.
Jest chamski, arogancki i w ogóle człowiek nie do życia. Ciekawe jaki jest poza kamerą gdy się odpali - sam pewnie jedzie po swojej kobiecie. Wszak na poprzednim live mówił, że jest głodny w domu czeka na niego 12 gołąbków a jak przyjechał to się okazało, że zostały tylko dwa. Ciekawe co się z nimi stało ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przpepięknego ma tego jednego ząbka na screenie (ʘ‿ʘ)
#glovo #delivery #ubereats #dexterowski #polskiyoutube #wolt
@OmletSchabowy: moje ząbki wklejam, a piszę bo na czacie/donejtach nie można więc chociaż tutaj można wyrazić swoją opinię na temat osoby medialnej - strimera. Skoroon to pokazuje to ja se komentuję, taki wybrał zawód. Ja nie jestem osobą medialną, publiczną itd.