Wpis z mikrobloga

#logikawykopu

Na najlepszy samochód jaki istnieje, auto które rozpoczęło nową epokę w motoryzacji i jest symbolem statusu, postępu, inteligencji oraz zwiększa możliwości w wyścigu o tzipę wypopki wyzywają, że do d--y samochód.

A chłop jakiś wrzucił zdjęcie gruchota, 20 letniego peugeota klasy B i komentarze takie o:

zajebisty!

Fajne wozidło

bardzo ładny i zadbany samochód

spoko samochód

najlepszy samochód jako powstał

swietny :)

#tesla #motoryzacja #samochody
a.....e - #logikawykopu

Na najlepszy samochód jaki istnieje, auto które rozpoczęło n...

źródło: neue-tesla-model-3-variante-fur-europa-heckantrieb-mit-grossem-akku-fur-businesskunden-431360

Pobierz
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@aczutuse: Wykop to nie jest jeden człowiek, który ma spójną opinię na dany temat. Nie doszukiwałbym się tu logiki. Jest część co nie lubi, jest część co lubi. Zależy kto zaczyna głośniej krzyczeć w danym temacie. Zależy jaka jest pora dnia. Jak minusy ukryją komentarz to już raczej nie odkryją. Jak coś zostanie szybko zakopane to już się nie odkopie.
Wykop to nawet nie jest reprezentacja społeczeństwa, tylko jego wycinka.
  • Odpowiedz
@aczutuse myślę że w Polsce możliwe jest żeby co najwyżej 10% to były samochody elektryczne. Przy wyższej liczbie zaczną się blackouty, ograniczenia w ładowaniu itd. Jak ktoś ma dom i fotowoltaike to może bawić się w tesle, dla przeciętnego zjadacza chleba zostaje diesel albo gaziutek.
  • Odpowiedz
@aczutuse nie utrzymasz takiego poziomu życia bez pracy zwykłych ludzi którzy się przemieszczają, kombinują, szukają okazji, otwierają firmy. No chyba że masz na nazwisko kulczyk i jesteś miliarderem.
  • Odpowiedz
Jeśli stać Cię i masz Teslę to jeździsz i się cieszysz. Jak nie stać i nie masz Tesli to wzdychasz jak kiedyś wzdychano do plakatu z Ferrari.

@Yelonek: No no, bez przesady. Ja wzdycham bo jest bardzo tania, ale jakbym miał wybierać między teslą a bmw w tych samych pieniądzach to zdecydowanie wolę pierdzące i smrodzące auto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
No no, bez przesady. Ja wzdycham bo jest bardzo tania, ale jakbym miał wybierać między teslą a bmw w tych samych pieniądzach to zdecydowanie wolę pierdzące i smrodzące auto ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@cwlmod: Jeśli mam wybór to wolałbym nie jeździć samochodem zbudowanym przez potomków nazistów.
Czy widziałeś już pierdzącego, ale nie smrodzącego Hyundaia?

Można normalnie jeździć jak człowiek elektrycznie, ale jak się chce przypomnieć sobie
Yelonek - > No no, bez przesady. Ja wzdycham bo jest bardzo tania, ale jakbym miał wy...
  • Odpowiedz
@Yelonek: Tekstem o nazistach tylko mnie rozśmieszasz ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Widziałem tego hyundaia i za tą kasę wole spalinówkę, a nie ciężkiego elektryka. Nawet nie zdajesz sobie sprawy ile kosztuje utrzymanie auta jeżdżonego po torze.

To jest wielka i ciężka krowa ze wszystkimi konsekwencjami
  • Odpowiedz