e.....t
1635
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
EnderWiggin
EnderWiggin
@erebeuzet No ci sprytniejsi tylko przeżyli. O bardziej wyostrzonym instynkcie przetrwania.
320
horus666
@erebeuzet: Teraz to nastolatki boją się na deskorolkach jeździć.
193
Tymajster
@erebeuzet: kto przeżył ten przeżył ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A kto nie przeżył nie wrzuci na Facebooka posta "jechałem na błotniku Ursusa i spadłem pod koło."
34
miki4ever
@erebeuzet podstawowa różnica jest taka, że jak byłem mały znam przynajmniej dwa przypadki ze szkoły gdzie jeden nie przeżył, a drugi miał jakiś poważny uraz głowy, a teraz u dzieci czegoś takiego nie słyszę.
20
xqwzyts
@erebeuzet trudno żeby Ci co zginęli brali teraz udział w dyskusji.

Hiszpanka? Jakaś druga wojna? Jak my przeżyliśmy :)
18
m.....l
@erebeuzet: definicja błędu przeżywalności.
9
bear2112
@erebeuzet: Tak zwany błąd przeżywalności(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
8
Cyk_dwujeczka
Cyk_dwujeczka
@erebeuzet: nie wszyscy przeżyli, tylko zwyczajnie nie mieli wtedy tak dostępu do informacji xd
8
fraciu
@horus666 może twoje miasto się wyludnia, ja mieszkam w takim co liczba rośnie i parki, place zabaw, boiska itp. zawsze full, w weekend jak chcemy my stare dziady pograć to albo o 7 albo o 21....
5
M.....M
@erebeuzet nikt nie narzekał
4
classsic
classsic
@EnderWiggin: heheszki, ale na szybko licząc: kolega zginął na kajakach uderzony wiosłem w głowę, drugi skakał do wody, uderzył głową w barierę i poszedł na dno, nie przeżył, innego pobili nad morzem i wrzucili do jakiejś rzeczki, niech spoczywa w pokoju, koleżanka wybiegła zza auta, nie przeżyła, koleś z osiedla, ale znaliśmy się tylko z widzenia to samo, inny spadł z drzewa i połamał obie ręce, kolejnemu przednie koło od
4
bachus
@erebeuzet: no bo hałasują - kiedyś to jak przypierd0liłeś głową o beton, to nie było słychać a teraz jakieś kaski, ochraniacze na kolana i na nadgarstki i to wszystko się niesie echem.
4
R2D2_z_Sosnowca
@erebeuzet mnie rozbraja ten fejsbookowy jęk starych bab jakie to następne pokolenia źle wychowane i nieogarnięte. A ja się pytam kto te pokolenia do wuja pana wychowywał? Kto poniósł porażkę jako rodzic?
4
CheSlaw
CheSlaw
@erebeuzet kto przeżył ten przeżył, nie wszystkim się udało
3
MaszBaboTalerz
@erebeuzet swoją drogą zawsze mnie bawi takie tasowanie wiplera do faktu, że urodziło się w danym okresie czasu. Z niczym innym tacy ludzie się nie mogą utożsamiać?
3
Glikol_Propylenowy
@erebeuzet: a co? Mają strzelać od razu? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
2
R.....n
@horus666: deskorolki zawsze były dla ludzi którzy boją się jeździć, hulajnogi dla upośledzonych, rolki dla pedałów, a BMX dla oskarków xD
2
P.....t
P.....t
@erebeuzet: nic dziwnego że dzwonią, od 9 lat miały być już deskolotki nie emitujące hałasu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
2
frutson
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
2
fraciu
@horus666 ciekawe u mnie skejt parki pełne jak jest pogoda
2