Aktywne Wpisy

120_Dni_Sodomy +135
kto ogląda ten nad serial za czasów dzieciństwa? #nostalgia mocno kiedy czekało się do czwartku żeby oglądnąć co tydzień jeden odcinek teraz mamy wszystko na #netflix mimo lat dalej czuć vibe!
jeszcze patrząc na to dorosłym okiem ile jest tutaj nawiązań do władcy much, jądra ciemności, dostoyweskiego.
kto jest wasza ulubioną postacią?
#filmy #seriale #lost #ogladajzwykopem #90s
jeszcze patrząc na to dorosłym okiem ile jest tutaj nawiązań do władcy much, jądra ciemności, dostoyweskiego.
kto jest wasza ulubioną postacią?
#filmy #seriale #lost #ogladajzwykopem #90s
źródło: temp_file6644975251052220965
Pobierz
lunaexoriens +80
Gdyby typiara nie była sławna, nawet byście na nią nie spojrzeli. Twarz i figura młodego chłopaka.
#emmawatson #logikaniebieskichpaskow
#emmawatson #logikaniebieskichpaskow
źródło: emma_watson_loverz_448877118_837646871614905_370825404474527084_n
Pobierz

Za to do wyborców KO, którzy przez 8 lat krzyczeli, że:
że PiS to rozdawnictwo
że 500+, że 13stki, że 14stki
że inflacja
że Glapiński
i jednoczeńnie teraz bronią tego co robi PO z kredytem 0% albo są bierni - napluć na was to za mało. Niczym nie różnicie się od pisowskiego betonu.
#nieruchomosci #polityka #kredythipoteczny #kredyt2procent #kredyt0procent
Nie wiem kim są ludzie którzy wierzą że bez tego programu mieszkania nagle stanieją przy rosnących wynagrodzeniach, podejrzewam że to ta sama grupa docelowa która wierzy że pieniądze pochodzą z drukarek NBP.
Zestawianie tego ze skalą złodziejstwa konfopisu to nieporozumienie.
@thorgoth: koszt budowy wynika w głównej mierze z kosztów usługi. Paliwo po prawie 7zł, więc dostawa wywrotki piasku kosztuje 400-500zł, a sama wywrotka piasku 200zł. Minimalna ciągle w górę, a przecież budowlanka jedzie w czarnej strefie i wykazuje
@thorgoth: wow, a to coś ciekawego, mogą być stworzone przez NBP, ale główne źródło to państwo (emisja obligacji) i kreacja w drodze kredytu przez banki komercyjne
Tak, kolejne konto konfederaty dlatego 5 postów wczéniej obrazalem Bosaka.
Wszystko sobie zracjonulizujecie i cyk pora na CSa, nie? O tym właśnie mówię. Ten sam mechanizm co pisowski beton. Ironia kiedy stajesz się tym kogo nienawidzisz.
@Czoso: mnie to krzywdy nie robi, a z działania na rzecz "spoleczenstwa" już się zdążyłem wyleczyć