Aktywne Wpisy
krucjan +525
W końcu wszystkie formalności dopięte i przesiadam się na nowe auto, c-elysee z 2014r 🥰
Dla mnie to jakbym z salonu wyjechał, całe życie jeździłem 20 letnimi gratami, które nawet w dniu produkcji uchodziły za gruzy. 10 letnia fura, która wygląda jak normalne, współczesne auto to jest dla mnie szok xD
Mam nadzieję, że posłuży z 5 lat.
#chwalesie #taxi #motoryzacja #szczecin
Dla mnie to jakbym z salonu wyjechał, całe życie jeździłem 20 letnimi gratami, które nawet w dniu produkcji uchodziły za gruzy. 10 letnia fura, która wygląda jak normalne, współczesne auto to jest dla mnie szok xD
Mam nadzieję, że posłuży z 5 lat.
#chwalesie #taxi #motoryzacja #szczecin
luke-dolla7 +296
Pani redaktur my podpisali, ale my umowy nie czytali odcinek 2137
#nieruchomosci #kredythipoteczny #kredyt #heheszki
#nieruchomosci #kredythipoteczny #kredyt #heheszki
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Czy zna ktoś z Was może kogoś, kto może obejrzeć (i tylko obejrzeć, pomacać, Honda 750X nie ma stacyjki, kluczyka i aku) motocykl w Białymstoku?
Sam jestem z Krakowa, i średnio mi się widzi ponad 500km w jedną stronę. Nie umiem w żadne "grupki" na FB (na którym chyba musiałbym się zarejestrować na tę okoliczność :P ).
#motocykle #bialystok #podlasie
@roll_nick: wcale nie podejrzane, wcale a wcale. Brać w ciemno.
@roll_nick: xDDDD
Jak już skończycie się śmiać, to tylko pozwolę sobie dodać że to nie stricte sprzedaż, a licytacja komornicza.
@WolvvloW bo jest tani, 6000 zł
@MrDracek tak, VIN jest, ASO Hondy potwierdziło mi jedynie kolor i skrzynię DCT.
Drodzy, oczywiście że zdaję sobie sprawę że dziwnie to pachnie, zwłaszcza w zestawieniu z licytacją. W moto nie ma stacyjki, zamka schowka, akumulatora i przedniej szyby. Próbowałem się dowiedzieć, co kierowało właścicielem, ale
@roll_nick: to zmienia postać rzeczy. Ale i tak kupujesz kota w worku, albo będzie jeździł, albo pakujesz w niego kasę, którą nie odzyskasz i wrzucasz go na ponowną sprzedaż.