Aktywne Wpisy
PiccoloColo +13
6 a może nawet 7 znajomych się o------o przez ostatnie półtora roku. No p------o chłopów.
alojzy_bonk +3
Brakuje mi ostatnio jakiegoś dobrego contentu/kanału o #gry na polskim #youtube.
Oglądałem kiedyś #bananowyjanek - zawinął się dawno temu.
Oglądałem kiedyś #tvgry - od odejścia starej ekipy większość filmików jest miałka, jak z generatora, słabo się to ogląda.
Oglądałem kiedyś #nrgeek - kiedyś miał świetne serie jak "najlepsze gry xx roku", czasami można było pośmiać się przy crapach, teraz nawet jego recenzje wydają mi się strasznie nieobiektywne i niemerytoryczne.
Po TvGry powstało #toznowuoni - czasami trzymają poziom, ale ile można oglądać filmów typu "najbardziej drzewo w fpsach w których gracze nie mają pieniędzy"
Jest jeszcze #arhneu i #quaz, tych twórców lubię :) Ale trochę mi mało, nieczęsto wypuszczają rzeczy
Oglądałem kiedyś #bananowyjanek - zawinął się dawno temu.
Oglądałem kiedyś #tvgry - od odejścia starej ekipy większość filmików jest miałka, jak z generatora, słabo się to ogląda.
Oglądałem kiedyś #nrgeek - kiedyś miał świetne serie jak "najlepsze gry xx roku", czasami można było pośmiać się przy crapach, teraz nawet jego recenzje wydają mi się strasznie nieobiektywne i niemerytoryczne.
Po TvGry powstało #toznowuoni - czasami trzymają poziom, ale ile można oglądać filmów typu "najbardziej drzewo w fpsach w których gracze nie mają pieniędzy"
Jest jeszcze #arhneu i #quaz, tych twórców lubię :) Ale trochę mi mało, nieczęsto wypuszczają rzeczy
#pracbaza #praca #korposwiat
Wykopki tacy biznesmeni a nie wiedzą że kurs euro spadl z 4,50-4,90 do 4,30 - przez samą zmianę kursu Polska stala się mniej konkurencyjna.
Inna sprawa ze to kurs typu 4,9 (za PISu) był nienormalny
pracowałem niedawno u Janusza, ogarniałem dostawy, zamówienia i czasem tam coś robiłem przy ofertach na allegro
no i z racji tego, że niedługo kończę szkołę i nie będzie mi mógł już płacić brutto jako netto Janusz zaproponował mi umowę o pracę, niby fajnie, ale chciał mi dać minimalną po 16 miesiącach pracy gdzie nie trzeba było mnie pilnować i wszystko ogarniałem (w sensie jak coś zrobić gdzie co jest itp)
dałem mu dać do zrozumienia, że go chyba lekko p------o z tą propozycją to stwierdził, że mnie zwolni i zatrudni kogoś innego (ofc za minimalną i dotację z urzędu
Za kilka lat Ukraina będzie w UE i dopiero
Komentarz usunięty przez autora