Wpis z mikrobloga

@zebra_na_pasach: Mnie dziwi raczej co innego... która normalna kobieta się w ten sposób "spowiada" facetowi? Liczba partnerów to prywatna sprawa każdej kobiety i nie musimy odpowiadać na takie bezczelne pytania ze strony mężczyzn, niezależnie od naszego "przebiegu". Jakby do mnie facet wyleciał z takim tekstem to z automatu byłby u mnie skreślony - nie zadaje się z nawiedzonymi psycholami :)))
  • Odpowiedz
@zebra_na_pasach: Mnie dziwi raczej co innego... która normalna kobieta się w ten sposób "spowiada" facetowi? Liczba partnerów to prywatna sprawa każdej kobiety i nie musimy odpowiadać na takie bezczelne pytania ze strony mężczyzn, niezależnie od naszego "przebiegu". Jakby do mnie facet wyleciał z takim tekstem to z automatu byłby u mnie skreślony - nie zadaje się z nawiedzonymi psycholami :)))

@WyzwolonaPodrozniczka: jakbys mial dziure miedzy nogami i staral
  • Odpowiedz
@WyzwolonaPodrozniczka jeśli kobieta jest normalna to również nie zależy jej na stałym związku z k--------m 😄

Dodatkowo badania wskazują, że im więcej partnerów seksualnych u kobiet, tym większa szansa że się puści, więc lepiej sobie odpuścić i zaoszczędzić nerwy😉

Po trzecie to może się brzydzić wchodzić do miejsca, gdzie było już pół osiedla xd
  • Odpowiedz