@zebra_na_pasach: Mnie dziwi raczej co innego... która normalna kobieta się w ten sposób "spowiada" facetowi? Liczba partnerów to prywatna sprawa każdej kobiety i nie musimy odpowiadać na takie bezczelne pytania ze strony mężczyzn, niezależnie od naszego "przebiegu". Jakby do mnie facet wyleciał z takim tekstem to z automatu byłby u mnie skreślony - nie zadaje się z nawiedzonymi psycholami :)))
@zebra_na_pasach: Mnie dziwi raczej co innego... która normalna kobieta się w ten sposób "spowiada" facetowi? Liczba partnerów to prywatna sprawa każdej kobiety i nie musimy odpowiadać na takie bezczelne pytania ze strony mężczyzn, niezależnie od naszego "przebiegu". Jakby do mnie facet wyleciał z takim tekstem to z automatu byłby u mnie skreślony - nie zadaje się z nawiedzonymi psycholami :)))
@lexico: @zebra_na_pasach: liczba 16 nie obejmuje tych którzy się w oczywisty sposób nie liczą, np. raz w kiblu w klubie. Skoro przyznała się do 16, mocno możliwe że było ich 40.
@WyzwolonaPodrozniczka: mnie też, bo wiadomo, że każda kobieta 20+, która nie jest w związku od młodych lat i tak ma +10 body count, ale może niektórzy póki nie usłyszą to się oszukują
@WyzwolonaPodrozniczka jeśli kobieta jest normalna to również nie zależy jej na stałym związku z k--------m 😄
Dodatkowo badania wskazują, że im więcej partnerów seksualnych u kobiet, tym większa szansa że się puści, więc lepiej sobie odpuścić i zaoszczędzić nerwy😉
Po trzecie to może się brzydzić wchodzić do miejsca, gdzie było już pół osiedla xd
Witajcie. W wolnych chwilach bawię się w modelarstwo. A dokładnie zakładam oświetlenie do różnych samochodów w skali 1:18 #modelarstwo #chwalesie #hobby
#blackpill #przegryw #logikarozowychpaskow #p0lka
Komentarz usunięty przez moderatora
greensy = cuck
@WyzwolonaPodrozniczka: jakbys mial dziure miedzy nogami i staral
ruch jak w spożywczaku
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie czarujmy się, przecież dobrze wiesz
Łatwa nie była
Zaliczyła max ze czterdziestu chłopa
Komentarz usunięty przez autora
Dodatkowo badania wskazują, że im więcej partnerów seksualnych u kobiet, tym większa szansa że się puści, więc lepiej sobie odpuścić i zaoszczędzić nerwy😉
Po trzecie to może się brzydzić wchodzić do miejsca, gdzie było już pół osiedla xd