Aktywne Wpisy
jackieboy +47
To co mnie zastanawia najbardziej w kwestii #budda - to to, ze ani ja ani żaden mój znajomy o nim nigdy nie słyszał.
Mamy 35-40lat, pochodzimy z #lata90, jesteśmy w internecie codziennie (cały zakres od wykopu/twittera po mlh i mameginekolog). Identycznie bylo jakis czas temu z Frizem i lodami ekipy.
Jak działają algorytmy, ze całe spektrum treści nie jest nam podrzucane. ( ͡° ͜ʖ ͡
Mamy 35-40lat, pochodzimy z #lata90, jesteśmy w internecie codziennie (cały zakres od wykopu/twittera po mlh i mameginekolog). Identycznie bylo jakis czas temu z Frizem i lodami ekipy.
Jak działają algorytmy, ze całe spektrum treści nie jest nam podrzucane. ( ͡° ͜ʖ ͡
Milo900 +2
Wiecie co mnie najbardziej dziwi. Ze z tych ludzi ktorych zatrzymali, nikt nie dostal wczesniej jakiegos cynku, ze sa obserwowani czy cos, albo ze od razu po losowaniu by czekał na nich samolot czarter do usa czy tam jakiejś panamy.
Mieli tyle kasy, na bank znali dziwnych ludzi, ktorzy znali kogoś z psiarni itp.
#budda #policja #prawo
Mieli tyle kasy, na bank znali dziwnych ludzi, ktorzy znali kogoś z psiarni itp.
#budda #policja #prawo
Mój kolega jest w związku 5 lat, ma roczne dziecko. Wspólnie z kobitą wpadli na pomysł, że wszystkie pieniężne prezenty, które będzie dostawać ich dziecko wsadzać do odpowiedniej koperty. Dodatkowo jak im coś zostało z wypłaty to też tam wrzucali. No i mój kolega zawsze tam dokłada a nigdy jeszcze nie wyjął tych pieniędzy, jak trzeba było coś dla dziecka kupić to płacił ze swoich pieniędzy. No a ostatnio się wydało, że jego kobita płacąc za jakieś szczepienie tego dziecka (400zł) użyła pieniędzy z koperty, mimo że jest obecnie na L4 no i swoje pieniądze ma.
Zamysł tych pieniędzy był taki, że będą na mieszkanie dla tego dziecka.
Inna sytuacja:
Jego kobita miała zadanie kupić pieluchy. Poszła do sklepu i mimo, że miała pieniądze to zadzwoniła do chłopa po kod blik, żeby to on zapłacił.
To jest normalne?
#zwiazki #p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #badoo
A poważnie:
a) jak tak uzgodnił z różową, a ona zasad nie przestrzega no to nie jest normalne
b) inflacja zeżre spory % oszczędzanej kwoty
c) nocna nie taguje
PS. Swoją drogą odkładanie w kopertę to w tych czasach kiepski pomysł, inflacja zjada kasę.
@4mmc-enjoyer: jprd
nie rozumiem dzisiejszych związków, bardziej wyglądają, jak umowa cywilna a nie partnerstwo
dobra, rozumiem, jeśli przychody są BARDZO nierówne, ludzie nie są
Ehh