Aktywne Wpisy
TSR44 +396
ATAT-2 +543
Przeczytałem właśnie dwa wpisy ludzi z gastro którzy wręcz DOMAGAJĄ się napiwków i nie pojmują jak można ich nie zostawiać.
Szczerze? Po ostatnich kilku dniach gdzie stołowałem się w knajpach (wyjazd majówkowy) to powiem, że takiego uja. Restauratorzy już tak polecieli z tymi cenami zasłaniając się inflacjami, cenami prądu i płacami minimalnymi że już sami się zatracili w tym, gdzie jest granica.
Rozumiem ładna knajpka, ładny ogródek, miła obsługa, DOBRE jedzenie -
Szczerze? Po ostatnich kilku dniach gdzie stołowałem się w knajpach (wyjazd majówkowy) to powiem, że takiego uja. Restauratorzy już tak polecieli z tymi cenami zasłaniając się inflacjami, cenami prądu i płacami minimalnymi że już sami się zatracili w tym, gdzie jest granica.
Rozumiem ładna knajpka, ładny ogródek, miła obsługa, DOBRE jedzenie -
#wonziu
i żeby zdechł tam
miałem też życzyć zostania warzywem, ale nim już jest
a finalną kamehamehą na główkę krzysia była kasieńka
#!$%@?, 27 minut mordy Gonciarza. A ja się tylko chciałem dowiedzieć czegoś o Wonziu xD. Już chyba zaczynam bardziej rozumieć ludzi którzy oglądają jakichś kambodżańskich bezdomnych patusiarzy i mają swój własny tag od tego.
A to sorry. To jeszcze musi Białek ogarnąć żeby takie rzeczy działały z aplikacji bo już mu chyba kilka lat przypominają xD
Jest, jakiś alkoholik który nagrywa filmy z Kambodży - kanał Popaswpieprz bodajże. Często w gorących xD, nazywają go Gapa albo Klapek i wklejają jego zdjęcia czerwonej skacowanej mordy. Nie rozumiem tego kompletnie niestety, ale chłop ma na wykopie swoje bardzo oddane grono fanów, które ogląda każdy jego film.