Wpis z mikrobloga

Osoby niżej wykonują polecenia i transportuja rzeczy osób wyżej

@crazykokos: ciekawe gdzie, chyba w jakiejś Somalii. Jakbyś zażądała od podległego żołnierza, żeby nosił twoje rzeczy straciła byś szacunek u wszystkich bez względu na stopień.
  • Odpowiedz
@crazykokos: Przede wszystkim czy ty w ogóle jesteś kobietą, a nie kolejnym typem udającym kobietę.

Nie żebym wątpił w istnienie wartościowych kobiet. Po prostu mnóstwo tu trolli xD
  • Odpowiedz
@crazykokos: W Wietnamie vietkong miał przewagę nad Amerykanami właśnie przez to, że niewiele ważyli i się tak nie zatapiali na podmokłym terenie, a niski wzorst sprawiał, że byli mniejszym celem.

Wysokie, umięśnione chłopy w wojsku to tylko na parady w Warszawie xD.

Jeśli cię to pocieszy xD.
  • Odpowiedz
@crazykokos: Naucz się pływać tak, jak nauczył mnie mój ojciec; Napompował dziurawą dętkę (tylko on wiedział, że jest dziurawa), wsadził mnie w nią jak w koło ratunkowe i pizgnął mnie z tą dętką do jeziora. położył sie na brzegu i jakąś gazetkę przeglądał, a ja machając rękami i nogami (jak tata pokazał - żabką) "pływałam" sobie w tej dętce. Po jakimś czasie ojciec kazał mi ją z siebie zdjąć, bo
  • Odpowiedz
@MateMizu może i masz rację, ale 15 lat temu te wielkie chłopy mi podziękowali, bo pływanie to taka niezbędna rzecz. Co z tego że mam siłę, podciągam się, szybko biegam, czołgam lepiej od innych. Może kiedyś bardziej restrykcyjnie do tego podchodzili, nie wiem
  • Odpowiedz
@krytyk1205 ale ja jem idiotko i jem bardzo zdrowo. Jakbym nie jadła to bym miała niedobory witamin, żelaza i innych. A wyniki mam lepsze od niejednych, którzy ważą więcej. Ale jesteś zbyt głupia żeby to zrozumieć ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@krytyk1205 po raz 10 pisze, że bmi dotyczy tylko osób o normalnych kościach. U mnie lekarze stwierdzili, że mam bardzo drobne kości i bmi mnie nie dotyczy ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale nie potrafisz czytać ze zrozumieniem i przez pół dnia robisz z siebie głupią kretynke ʕʔ
  • Odpowiedz
@Wolowinka byłam u conajmniej 5 lekarzy i każdy powiedział, że moja waga jest prawidłowa i bmi mnie nie dotyczy. te opinie są dla mnie wystarczające. Ciemne łby nie widzą nic poza bmi i można im jedynie współczuć ciasnej głowy. Poza tym na moim profilu jest kilka fotek, bo wrzucałam, więc jeśli komuś zależy to niech sobie poszuka ()
  • Odpowiedz