Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Donald_Ma_tole

No właśnie nie do końca. Randkowałam z różnymi ludźmi, z różnych grup społecznych i "poziomu".

Wtedy pisałam w nocy, teraz siedzę i myślę, że może okazuję za dużo miłości.
Że powinnam jednak dawać komuś poczucie, że musi sie starać by moją
  • Odpowiedz
  • 16
@mirko_anonim prawdopodobnie masz jakiś schemat wynikający z dzieciństwa albo okresu dorastania którego nie rozumiesz i go realizujesz /potwierdzasz tymi chłopami. Możesz dalej próbować szukać dobrego chłopa i liczyć że przyfarcisz - możesz też iść na terapię żeby zrozumieć w czym rzecz i nauczyć się omijać toksyków ( ͡° ͜ʖ ͡°) jak zdecydujesz się na terapię to szukaj czegoś w nurcie cbt a najlepiej kogoś kto pracuje też
  • Odpowiedz
Tak jak wyżej pisali niektórzy - przede wszystkim terapia. Nie oznacza, że jest coś z Tobą nie tak. Myślę, że to kwestia pewnych wzorców, mechanizmów które masz podświadomie. Zwracasz bardziej uwagę na tych którzy nie będą do końca "Twoi". Warto pogadać z kimś kto się na tym zna i Ci pomoże :) Trzymam kciuki :)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: może samo twoje pytanie jest odpowiedzią? komunikujesz się w ogóle z facetami z którymi wchodzisz w zwiazek? bo to oni powinni Ci powiedzieć co jest nie tak a nie random XD to brzmi jakbyś traktowała ich przedmiotowo i jakbyś szukała nie chlopaka który do Ciebie pasuje tylko wypełni pustkę, będzie "formalnością" która cię kocha bo ktoś musi
  • Odpowiedz