Wpis z mikrobloga

@Arlekin29: małgosia go udusi zanim dojdzie do tego K1, kaczor jest zadymiarzem prima sort, ale bądźmy realistami, chłop wali melanż przez 70% swojego życia, to nie jest żaden zabijaka. Kapela ma dużo dłuższy staż treningowy, doświadczenie w oktagonie, i szczerze mówiąc nawet dobrze się kula w parterze, jak na takiego patałacha jakim jest. Nie widze szans dla kaczora w walce.
  • Odpowiedz
@Arlekin29: poza tym ten wzrost w metryke to mu chyba boxdel wpisywał, bo jak dla mnie to tu różnicy wzrostu jest z 5cm. on jest wzrostu rogozińskiego, a on do najwyższych nie należy. Chyba im sie 183 ze 173 pomyliło.
Dingik - @Arlekin29: poza tym ten wzrost w metryke to mu chyba boxdel wpisywał, bo ja...

źródło: kaczor

Pobierz
  • Odpowiedz
@Arlekin29 ja jestem za Kapela. Kaczor za swoje zachowanie i wjazd ze sprzętem na chatę kobiecie powinien być pogoniony im szybciej jak spora część tego zgniłego freakfightowego świata. Nie powinno być miejsca dla krzywdzicieli w przestrzeni publicznej, ale czego ja wymagam skoro wielu ludzi z benisem w ręku by zapłaciło za zobaczenie Masy w oktagonie. Nie w te stronę zmierzamy jako gatunek panie i panowie. W---------y się w zły przedział.
  • Odpowiedz
@Arlekin29: Chciałbym, żeby Kaczor wygrał z redaktorem Kapelą, ale o ile po wczorajszym programie myślę, że jednak raczej nie s-------i przed walką jak Soroko, to jak nie uda mu się w pierwszej szarży szczęśliwie ustrzelić Małgosi, to obawiam się, że skończy mu się tlen i redaktor Kapela niestety wygra.
  • Odpowiedz