Wpis z mikrobloga

Ja #!$%@?, co za pokolenie...
Zabrałam młodszego pasierba na rolki - dzisiaj pierwsze wyjście z domu po ospie. Pogoda cudna, trzeba skorzystać.
Kask, ochraniacze na kolana, łokcie i nadgarstki, a ten mały cymbał się wyrżnął tak, że go w szpitalu teraz składają do kupy. Wziął i mi piątek #!$%@?ł.
Jakby grał w CSa do by mu się pewnie nic nie stało.

#dziecko #rodzicielstwo #sport #gorzkiezale
  • 186
  • Odpowiedz
@Matylda_Megara: Jesteś w internecie, ludzie będą cie oceniać i komentować to co napiszesz bo chyba taki był cel twojego wpisu? No to komentuje bo nie wierze w to co czytam.
Dziecior w szpitalu ale hrabiance piątek zepsuł "mały cymbał" Bardzo mi #!$%@? przykro.
Na koniec dobra rada, całkiem za darmo: Pilnuj dzieciaka za którego odpowiadasz a nie zgrywasz paniusie ąę, "bułke przez bibułke, a chvja całą ręką" bo kiedyś będzie
  • Odpowiedz
@Matylda_Megara: ja sobie centralnie z tydzień przed szkołą, zerówką w dodatku złamałem prawy nadgarstek z przemieszczeniem xD
Byłem z ojcem na placu zabaw i wypieprzylem się wchodząc na zjeżdżalnie po zjeżdżalni. Byl płacz i ból, ale stary mnie uspokoił i pocieszył faktem, że wszyscy będą mi zazdrościć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I tak się też stało, cała klasa była zaaferowana faktem że mam gips do samego
  • Odpowiedz
@Matylda_Megara: jakiś niedorobiony jest, to od ojca. Miękim hoojem robiony, nie jego wina.
Nie oczerniaj całego pokolenia na podstawie jednostki. Następnym razem wybierz partnera bez upośledzonych dzieci i nie będziesz miała takich problemów.
  • Odpowiedz
  • 0
@Klepajro madka to gówno zrobi. Jestem karyną, bo nie będę ganiać za bombelkiem i pilnować by się nie wywrócił, jprdl xD xD lepiej wyhodować piwniczaka-stulejarza.
Wolę byc " karyną" w oczach nikogo, niż być przegrywem.
  • Odpowiedz
  • 0
@xionze xD xD xD
a jak według ciebie miałabym zapobiec upadkowi? Trzymać dziewięciolatka za rękę? To nie jest dziecko, które dopiero się uczy jeździć, to dziecko, które jeździ już samo.
to, że ciebie matka trzyma na cycku do teraz, to jest wasza sprawa. Dla mnie helikopterowanie i sranie się nad bombelkiem to patologia, której nigdy nie doświadczyłam. Z takim umysłowym #!$%@? klosza nad bombelkiem spotkałam się tylko w Polsce i USA,
  • Odpowiedz
@Matylda_Megara ale nie musisz już potwierdzać. Jesteś Karyna, nie bez powodu masz chłopa z dzieckiem po rozwodzie. Absolutnie nie chodzi mi o bieganie za 9 latkiem tylko całą postawę jak i sposób w jaki to odpisujesz dzesika
  • Odpowiedz