Aktywne Wpisy
Mirellllssse +19
Cześć wszystkim. Zwracam się do Was z pytaniem czy uważacie codziennie picie piwa za problem? Jestem ze swoim partnerem pół roku, na początku związku czasem coś sobie wypił, ale nie było tego tyle co teraz. Gdy zaczęło robić się ciepło, to pije praktycznie codziennie jedno piwo, czasem kilka. Twierdzi, że to nic złego, bo w lecie po prostu ma ochotę, ciężko pracuje (budowlaniec) i w zimie nie będzie pił. Jego ojciec jest
robert5502 +682
Dobre ifo: zatrzymano trzech polskich potomkow husari, którzy na kąpielisku na krakowskim Zakrzówku zaatakowali maczetą 17-letniego Ukraińca
Chłopak otrzymał dwa ciosy maczetą w głowę i ma odcięty kciuk, ale najbardziej poważne są obrażenia głowy
Podczas operacji w szpitalu lekarze musieli usunąć część kość czaszki wraz z kawałkami mózgu, a Artiom ma wstawioną metalową płytkę w miejscu ubytku kości
Kciuk
Chłopak otrzymał dwa ciosy maczetą w głowę i ma odcięty kciuk, ale najbardziej poważne są obrażenia głowy
Podczas operacji w szpitalu lekarze musieli usunąć część kość czaszki wraz z kawałkami mózgu, a Artiom ma wstawioną metalową płytkę w miejscu ubytku kości
Kciuk
Zabrałam młodszego pasierba na rolki - dzisiaj pierwsze wyjście z domu po ospie. Pogoda cudna, trzeba skorzystać.
Kask, ochraniacze na kolana, łokcie i nadgarstki, a ten mały cymbał się wyrżnął tak, że go w szpitalu teraz składają do kupy. Wziął i mi piątek #!$%@?ł.
Jakby grał w CSa do by mu się pewnie nic nie stało.
#dziecko #rodzicielstwo #sport #gorzkiezale
Nie pyskuj, bo i tak mam #!$%@? na twoje zesrane boleści, bo bombelek złamał rękę.
Złamał rękę pierwszego dnia po wyjściu z domu po 3 tygodniach ospy.
Zero pretensji do dziecka, raczej złośliwości losu.
Dziecior w szpitalu ale hrabiance piątek zepsuł "mały cymbał" Bardzo mi #!$%@? przykro.
Na koniec dobra rada, całkiem za darmo: Pilnuj dzieciaka za którego odpowiadasz a nie zgrywasz paniusie ąę, "bułke przez bibułke, a chvja całą ręką" bo kiedyś będzie
Byłem z ojcem na placu zabaw i wypieprzylem się wchodząc na zjeżdżalnie po zjeżdżalni. Byl płacz i ból, ale stary mnie uspokoił i pocieszył faktem, że wszyscy będą mi zazdrościć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I tak się też stało, cała klasa była zaaferowana faktem że mam gips do samego
Nie oczerniaj całego pokolenia na podstawie jednostki. Następnym razem wybierz partnera bez upośledzonych dzieci i nie będziesz miała takich problemów.
Pamiętajcie, piłka może przejść, zawodnik już nie!
#sergioramos
Komentarz usunięty przez moderatora
Wolę byc " karyną" w oczach nikogo, niż być przegrywem.
Poduszek też nie wyłożyłam :D
a jak według ciebie miałabym zapobiec upadkowi? Trzymać dziewięciolatka za rękę? To nie jest dziecko, które dopiero się uczy jeździć, to dziecko, które jeździ już samo.
to, że ciebie matka trzyma na cycku do teraz, to jest wasza sprawa. Dla mnie helikopterowanie i sranie się nad bombelkiem to patologia, której nigdy nie doświadczyłam. Z takim umysłowym #!$%@? klosza nad bombelkiem spotkałam się tylko w Polsce i USA,
Sama go chciałam, sama chciałam by miał dzieci.
Fakt, że już ma dorastające dzieci były kolejnym z jego wielu zalet.