Aktywne Wpisy
kinkykylie +671
Od razu człowiek czuje się bezpieczniejszy, widząc takie łapanki na kierowców, którzy przy pustej drodze nie zatrzymali się do zera, tylko zwalniali do 5 km/h na znaku stop. Przeklęci kryminaliści ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#policja #polskiedrogi #polska #bekazpodludzi
#policja #polskiedrogi #polska #bekazpodludzi
WielkiNos +95
Juleczki z twittera twierdzą, że oświadczyny ze strony mężczyzny to uprzedmiatawianie kobiet.
#bekaztwitterowychjulek #zwiazki #zareczyny #pieklomezczyzn #logikaniebieskichpaskow
#bekaztwitterowychjulek #zwiazki #zareczyny #pieklomezczyzn #logikaniebieskichpaskow
"jeśli ktoś jest przeciwnikiem aborcji to niech jej sobie nie robi".
No i dziękuję, dobranoc. To powinno wyczerpać temat. Nie wiem czemu niektórzy tego nie rozumieją.
Jak ktoś jest przeciwnikiem zażywania heroiny, to niech sam jej nie zażywa.
Jak ktoś jest przeciwny temu by można było kogoś zastrzelić bezkarnie na ulicy, to niech sam do nikogo nie strzela.
Jak ktoś jest przeciwny wnoszeniu broni do sejmu, to niech sam jej nie wnosi.
Komentarz usunięty przez moderatora
@d4wid: potrzebne źródło
chyba nie rozumiesz co piszesz
masz tutaj wystąpienie Kariny Bosak, wskaż mi odwołanie do religii:
https://www.youtube.com/watch?v=8kqQDi3TszY&ab_channel=JanuszJask%C3%B3%C5%82ka
@Kaeltas: #!$%@? typie, jakie ty chcesz źródło, jak w ich religii aborcja to grzech?
Dzięki, ale nie interesuje mnie opinia baby co pracuje w Ordo Szuris, które jest finansowane przez Kreml
@Lambo994: Bo od wielu lat rządzą kukoldy. Nawet straszny katotalibański PiS by tego nie zmienił, bo by się bali burzy, jaka potem by nastąpiła, a na ogół nawet nie chcą.
@Lambo994: A jak wyobrażasz sobie
@d4wid: pytałem o źródło tej "statystyki", że to właśnie powody religijne są najczęstszą przyczyną bycia przeciwko aborcji.
ale ja cię nie zachęcam do wsłuchiwania się w jej poglądy, jedynie chciałem, żebyś wskazał w jej wypowiedzi coś co poprze twoje twierdzenie
ale dlaczego? bajtel w brzuszku potrzebuje kwasu foliowego, witamin, dobrego jedzenia. i co z imieniem, nazwiskiem i peselem? to wygodnie pominąłeś?
i ty chcesz się wypowiadać w społecznych sprawach, jak ty pojęcia zielonego o tym nie masz?
Komentarz usunięty przez moderatora
@neuromanta: no jak to? przecież zarodek niczym się nie różni od urodzonego dziecka, więc powinien "grać" na takich samych zasadach.
bo?
@neuromanta: no tak, a co? masz problem? człowiek z iq 40 też nie ma nic mądrego do powiedzenia. różnica między nim a tobą jest wyłącznie taka, że potrafisz złożyć słowa w
Przecież to ty reagujesz emocjonalnie i rzucasz obelgami na oślep. Jeśli kogoś temat boli, to właśnie ciebie.
Zwyczajnie zwracam uwagę na najprostsze fakty, a ty wyskoczyłaś do mnie z obelgami, jak gdyby te obelgi miały cokolwiek w temacie rozmowy zmienić. Nic twoje obelgi nie zmieniają #takaprawda
Nie. To ty rościsz sobie prawa do odbierania życia ludzkiego. Twojej macicy nikt ci nie zabierze, nie musisz się bać. Nikt nie postuluje, aby cię wykastrować. Prędzej aborcja doprowadzi do kastracji albo bezpłodności - na jedno wyjdzie.
@Nemayu: o bóg zapłać łaskawy, biały panie xD niestety, niechciani lokatorzy też nie mają prawa do MOJEJ macicy, więc mają do gadania mniej więcej tyle co ty
a, no i w tym chlewie kobieta nie może sobie podwiązać jajowodów, podczas, gdy chłop nasieniowody może ¯\(ツ)/¯
@buont: Nie masz racji. Jeśli prawo pozwoli na kradzież to nikt nie okradnie SIEBIE, tylko ewentualnie CIEBIE. Jeśli prawo pozwoli na robienie aborcji to nikt nie wykona aborcji TOBIE bez twojej zgody. Przymuszenie do jakiegokolwiek czynu wbrew twojej woli jest niezgodne z prawem.