Wpis z mikrobloga

@paki82: mordo mówię do Ciebie z przyszłości, symulacja została sprzedana, siedzibą doze na Grażynę, siedziba kanału na Grażynę, Bugatti zarejestrowane w Czechach na kolegę Jose kolekcjonera, nic nie jest na mnie, a tworzyłem historię będąc słupem wysokich napięć
  • Odpowiedz
@Chudy997: tak z ciekawości sprawdziłem na kogo doze jest zarejestrowane, po co kłamiesz albo powielasz kłamstwa bez sprawdzenia? Powiedz mi po co? Czy po prostu aż tak głupi jesteś xd skoro jose ma nieograniczona kase to co jak budda dostał od niego tak po prostu bo go polubił np 10 baniek i pokazał mu know how jak zarabiac albo ma od tego procent bo pieniądz robi pieniądz. Poznałeś kiedykolwiek w
pawel_je - @Chudy997: tak z ciekawości sprawdziłem na kogo doze jest zarejestrowane, ...

źródło: adsd

Pobierz
  • Odpowiedz
@pawel_je: detektywie żeby sprawdzić kto jest głupi nazywając kogoś głupkiem, wyjdzie że to Ty. To że doze jest zarejestrowane w Polsce, nie znaczy że należy do nich Bugatti, idź wypić 3 puszki i będziesz mógł się poczuć kimś wyjątkowym. Czeskie i Słowackie rejestry firm są poza twoimi zdolnościami, budda ma 60 samochodów na siebie, a jak się dowiesz że wszystko poza doze jest na Grażynkę to dokup ze 4 puszki
  • Odpowiedz
@Domen85: pardonsik, zwracam honor ale ja tworzę historie bo już tyle mam tych furek zarejestrowanych że nawet nie wiem która gdzie i na kogo zarejestrowana XD
  • Odpowiedz
@Chudy997: w------e mam na tego słupa stary, na frajerach się najlepiej zarabia. Pokazałem tylko Twoją głupotę, Ty odpisując zarzucając komus od razu jakies kupowanie tego co tam on sprzedaje ośmieszyłeś się drugi raz. Skończ, po zawodówce jesteś, że nie umiesz myśleć?
  • Odpowiedz
@pawel_je: No doze jest na nich, przecież ten któremu odpowiadasz nic nie pisał o spółce. Ale siedziba doze już jest, jak zwykle, na Grażynkę. Tak samo bugatti, na słowacki "oddział" galerii figur stalowych pewnego sympatycznego jegomościa, budda tam z byciem w papierach ma tyle wspólnego że te papiery niósł xD
  • Odpowiedz
@trx87: a tak z ciekawości, czy coś w tym złego? XD pomysł na biznes jak kazdy inny, osoby cwane i kreatywne jak widzą, że na czymś można zarobić to idą w ciemno mając kapitał, najwyżej się nie uda i inny biznes. Za topowymi influencerami tak samo stoją agencje produkujące kolejne "gwiazdy dla dzieci" aż się znudzą i kolejne jak fabryka, byleby na młodych zarobić na reklamach, sprzedawanych produktach czy wyswietleniach.
  • Odpowiedz
a tak z ciekawości, czy coś w tym złego

@pawel_je: Zależy o co pytasz, ale odpowiadając w skrócie - nie, finansowanie się czyimiś pieniedzmi i "outsourcing" to nic złego. Ja się tylko odnoszę do tego że mówisz że komuś pokazałeś głupotę, a nieporozumienie wyniknęło z tego że źle zrozumiałeś co czytasz.
  • Odpowiedz
@trx87: czy ten cały jose kiedykolwiek ukrywał, ze illegal night jest jego albo, ze budda to jego wspolnik? xd no patrząc po jego fb to raczej nie xD marnujecie się na wykopie mając taki intelekt, serio. Prawda jest taka, że oboje macie arcy ból d--y bo ktoś jest bogaty i nie potraficie tego zrozumiec bo mózg was ogranicza, niech sobie będzie, who cares? Tacy mądrzy jesteście to czemu swojego biznesu
  • Odpowiedz
@pawel_je: No nie, nie ukrywał. Tzn. teraz już oficjalnie się odciął od buddy, tylko mu kupuje bugatti na swoje spółki, ale mnie to akurat absolutnie nie obchodzi i to jest w całej tej dyskusji bez znaczenia. Ja dążę tylko do tego, że p---------ś sie do chłopa, twierdzisz że zrobił z siebie debila i ma wrócić do podstawówki, a p---------ś się bo nie umiesz czytać ze zrozumieniem i sobie wymyśliłeś że
  • Odpowiedz