Aktywne Wpisy
gymw8nhnzd +30
Ożeniłem się z rozsądku bo była całkiem normalna na tle poprzednich nastu bab z którymi się spotykałem, nie było w tym uczucia (zresztą z żadną nie miałem). Zbliżał się już czas na wybór między dzieckiem z normalną baba albo szukaniem w nieskończoność tego czegoś i później bycie starcem wychowującym dziecko.
Dziecko ma już kilka lat, zaczyna powoli być rozumne, a w nowym biurze poznałem w końcu chyba tą jedyną. Jest młodsza o
Dziecko ma już kilka lat, zaczyna powoli być rozumne, a w nowym biurze poznałem w końcu chyba tą jedyną. Jest młodsza o
antarhei +6
#motoryzacja #samochody wsiadam rano do auta, długi weekend, trasa i takie coś... Co robić? Da się to w jakimś zakładzie chociaż załatać, aby kontrola na granicy nie zatrzymała?
@paki82: bo nie chciałeś podnosić poprzeczki, tworzyć historii!!
@pawel_je: Zależy o co pytasz, ale odpowiadając w skrócie - nie, finansowanie się czyimiś pieniedzmi i "outsourcing" to nic złego. Ja się tylko odnoszę do tego że mówisz że komuś pokazałeś głupotę, a nieporozumienie wyniknęło z tego że źle zrozumiałeś co czytasz.
@trx87 typ mowi, że doze jest zarejestrowane na kogos innego niz tego typa a jest na niego
tymczasem