Aktywne Wpisy
Fosfofruktokinaza +139
A ja powiem że mi jest przykro jak patrzę na ten plakat. (╯︵╰,)
Nie chodzi o samo założenie, tylko o formę plakatu. Na dni tylko dla kobiet dało się zrobić ładny plakat ze zrelaksowanymi kobietami, nie trzeba było dorzucać zdjęcia przekreślonego konkubenta w brudnej koszulce.
Jestem obecnie wykluczona z 90% miejskich aktywności (nie pójdę z małymi dziećmi do kina, muzeum, na siłownię, restauracje i kawiarnie tylko takie z
Nie chodzi o samo założenie, tylko o formę plakatu. Na dni tylko dla kobiet dało się zrobić ładny plakat ze zrelaksowanymi kobietami, nie trzeba było dorzucać zdjęcia przekreślonego konkubenta w brudnej koszulce.
Jestem obecnie wykluczona z 90% miejskich aktywności (nie pójdę z małymi dziećmi do kina, muzeum, na siłownię, restauracje i kawiarnie tylko takie z
JaZestarym +121
Dzwońcie po śmieciarkę, z tego już nic nie będzie #urodziny
@pomidorki_koktajlowe: pytanie dlaczego jest ta pleśń. Czy to sciana działowa czy szcytowa? Jesli szczytowa to prawdopodobnie przemarza, nie jest docieplona. Jeśli wewnetrzna- sprawdz wentylacje i zamotuj nawiewniki w oknach.
@Freddy-Krueger: to tylko ci się wydaje dlatego bawią mnie ci fliperzy którzy grzyba zamalują zamiast usunąć pierwotny problem
@pomidorki_koktajlowe: jeszcze doczytałem watek, Czy ma jakikolwiek papier na zmianę układu zatwierdzoną przez architekta bo z tego co mi wiadomo to taka partyzantka jest nielegalna.
Mówisz ze jest trudno udowodnić ze ktoś coś zataił co pokazuje ze nie wiesz jak to działa. To sprzedający musi