Nic mnie tak nie bawi i przeraża jednocześnie jak to gdy widzę na kartach wyborczych swoich dawnych znajomych, którzy od zawsze byli debilami, bez pojęcia o czymkolwiek, a nagle stwierdzili że wejscie do rady miasta będzie idealnym pomysłem. Boże kimkolwiek jesteś miej ten kraj w opiece, jak tacy ludzie dostaną trochę władzy xD #wybory #polityka
zawsze byli debilami, bez pojęcia o czymkolwiek, a nagle stwierdzili że wejscie do rady miasta będzie idealnym pomysłem
@dr_papieros: Ja to obserwuję u siebie od 20 lat. Nie mają co ze sobą zrobić to próbują w politykę. Później dostają głosy tylko od rodziny i znajomych i na tym skończą się ich marzenia o podboju świata.
@Imagination: no tutaj pewnie też tak się skończy. Ale szczególnie śmiać mi się chce z dwóch takich gagatkow, co jeszcze jakis rok temu, jak ich spotkałem i rozmawialiśmy to padały hasła "ja już mam w------e na to miasto, uciekam stąd, nigdy tu nie wroce" ale widocznie Holandii niepotrzebny kolejny fachowiec od picia piwerka.
@dr_papieros same u mnie, największy kretyn z liceum, z którym można bylo pogadać jedynie o dupczeniu kandyduje i taki typ od którego często kupowałem zioło za młodu XD to jest dramat, wrzucają na fb tylko posty jak to dokarmiaja psy, domy dziecka i sprzątają w lesie. Rzygam
@dr_papieros: wy tu o radnych XD w pobliskim powiatowym burmistrzem postanowił zostać typ, który od kilkunastu lat nie bardzo wiadomo czym się zajmuje, prawdopodobnie żyje wyłącznie z diety radnego i pensji żony XD
@dr_papieros siłą rzeczy musi tak być, jak jesteś zajętym człowiekiem to nie będziesz mieć czasu na gierki partyjne i potem jak zaskoczy na obowiązki radnego czy wyższe
@dr_papieros: No tak wykopki zawsze mają beke z tych debili, co kandydują a potem dostają się do rady gminy, niektórzy do miasta, niektórzy do powiatu, niektórzy do sejmiku albo do sejmu i senatu, potem uchwalają prawo ale i tak beka z nich bo są debilami a wykopki nie XDDDDD
@dr_papieros: No właśnie to jest ten ból że w wyborach samorządowych często widzisz na listach indywidua które znasz osobiście i wiesz, że żadnemu z nich nie dałbyś do popilnowania nawet miejsca w kolejce bo to są takie miernoty xD I wszystko znowu sprowadza się do wyboru między mniejszym a większym złem, tyle że na mniejszą skalę niż w parlamentarnych.
@dr_papieros: u mnie radnym w mieście jest lokalny pijaczek wszyscy go znają i dlatego zostaje radnym i pewnie kandyduje tylko po to bo wpada dodatkowa kasa za kilka spotkań rady bo co może robić radny w mieście gminym 5k mieszkańców? Ale w sumie pomimo że to pijaczek to jednak dobrze sobie radzi jako radny ¯\(ツ)/¯ i nikt nie ma do niego zastrzeżeń.
A bierzecie pod uwagę, że to może wy jesteście tymi debilami w skali społeczeństwa?
@miki4ever: Jesteśmy na tyle ogarnięci że wiemy że kończenie z 8 głosami z wyborach, po namówieniu rodziny i sąsiadów, jest bezcelowe. To są serio ludzie których już w podstawówce przerosła matematyka i którzy do tej pory nie nauczyli się dobrze pisać.
I teraz widzicie, że gej nie ma sobą nic do zaoferowania XD Totalny stypiarz, który miałby może 20 widzów jakby miał inny content XD Niech on lepiej zrezygnuje póki jeszcze może bo sobie krzywdę zrobi
@dr_papieros: Ja to obserwuję u siebie od 20 lat. Nie mają co ze sobą zrobić to próbują w politykę. Później dostają głosy tylko od rodziny i znajomych i na tym skończą się ich marzenia o podboju świata.
masz co chcesz,
A bierzecie pod uwagę, że to może wy jesteście tymi debilami w skali społeczeństwa?
@miki4ever: Jesteśmy na tyle ogarnięci że wiemy że kończenie z 8 głosami z wyborach, po namówieniu rodziny i sąsiadów, jest bezcelowe. To są serio ludzie których już w podstawówce przerosła matematyka i którzy do tej pory nie nauczyli się dobrze pisać.
@miki4ever: A jak to się niby wyklucza? Nie każdy tutaj siedzi na tagach o fame mma czy dla przegrywów.