Aktywne Wpisy
pogodny_mis65 +229
Alimenty na byłą żone to jeden z największych absurdów w polskim prawie. Dorosły i zdrowy człowiek ma co miesiąc dostawać po kilka tysięcy złotych od swojego byłego partnera tylko dlatego, że podczas trwania małżeństwa nie wykazał się chęcią zdobycia jakichkolwiek umiejętności. Zaraz się odezwą kobiety, które powiedzą: "ALE ONA NIE MIAŁA NA TO CZASU!1!!" Totalna bzdura. Prowadzenie domu i wychowywanie dzieci to nie jest żadna praca na pełen etat. Spokojnie można było

mirko_anonim +62
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Możecie mi wytłumaczyć fenomen, którego nie rozumiem xD
Otóż jest dużo lasek, które chcą być bezdzietne i w zamian mają psa, bo dziecko to za dużo roboty i dzieci są obrzydliwe.
Tymczasem:
1. Dziecko ok 1.5 roku życia zaczyna się już załatwiać na nocnik
Możecie mi wytłumaczyć fenomen, którego nie rozumiem xD
Otóż jest dużo lasek, które chcą być bezdzietne i w zamian mają psa, bo dziecko to za dużo roboty i dzieci są obrzydliwe.
Tymczasem:
1. Dziecko ok 1.5 roku życia zaczyna się już załatwiać na nocnik

@LubieSzaszylkiZLublina: o dzięki, może je w-----i od ciśnienia (
@SpalaczBenzyny: gdzie jest tak napisane? Żeby mieszkać w bloku nie mogę mieć sportowego wózka, tylko muszę kupić suva?
niskie sportowe auta niech parkują na peryferiach albo w ogóle poza miastem
@SpalaczBenzyny: o te s---------i ヽ( ͠°෴ °)ノ
@SpalaczBenzyny: właśnie to teraz rozkminiłem, bo ostatnio robili jakąś prowizorkę z betonu (kratka odpływu była r-------a) i od tamtej pory muszę się właśnie mocno pilnować aby nie z-----ć progiem a że mój samochód do tanich nie należy,
@msr99: jak jeździsz ursusem, to może było by to proste ;)
próbowałeś ? pewnie nie, ale oczywiście od razu krytyka :)
jak cos jest głupie ale działa... to czemu nie !
więcej odwagi... zobaczysz, podziękujesz mi
masz kamerę cofania, tylny zderzak jest
@msr99: tak, próbowałem 20 minut temu byczku
co to za audi? czyżby wiejski tuning z glebą? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kolarzino: a wiesz, że kminiłem nad jakimiś deskami?
@Kolarzino: tak, wiejski tuning - audi rs7 2022 r. Nie mierz innych swoją miarą, mordeczko ;)
tak jak ktoś pisał, są takie korekcje, więc jeśli jest niepoprawnie zrobione, to może ktoś się tym zajmie