Wpis z mikrobloga

Ale ta liga jest gównem niesamowitym xDD

Super mechanika, że jeden rodzaj mobów ma 2% szans na wyrzucenie alta ale za to ma 100% phys as extra i 400% inc defense czy life xD
Sam cmentarz ma koszmarne UI, jest absolutnie nieczytelny i daje itemy których nawet nie warto podnosić.

#pathofexile
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lrrr: większym gównem jest to, że oni nigdy się nie uczą na błędach i tak samo jak na archnemesis dali śmieszną ilość miejsc na craft i praktycznie co kilkanaście map jest zmuszony do craftowania badziewnych itemów
  • Odpowiedz
@Lrrr: Mnie irytuje to ze czasami zasłania mi okienko od zbierania trupów pozostałe dropy ktore sa obok tego trupa, craftem i ligą jeszcze sie nie bawilem, ale to pierwsza lepsza rzecz ktora mi zaczela przeszkadzac.
  • Odpowiedz
@Lrrr: Amen, brother, amen. Dlatego ja sobie sprawdzilem jakie crafty sa potrzebne do challengy (czyli 75+ i 81lvl+) i nie podnosze tego gowna od 50lvla xD
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@Nyarp: no to jest też mega w---------e, że okienko od mechaniki blokuje możliwość podniesienia lootu xD

@Erlade spokojnie, tylko miesiąc beta testów i łysy zbufuje xD
  • Odpowiedz
@Erlade: o toto, tez musze sprawdzic jakie crafty podnosic by miec z glowy ligowe challenge bo syf straszny, niestety w kampanii zbieralem wiec misze wykorzystac crafty gowniano lvlowe
  • Odpowiedz