Aktywne Wpisy
Linnior88 +10
O nie muszę uciekać z wykopu blackpillowcy mnie dojechali na priv
#blackpill
#blackpill
R2D2_z_Sosnowca +34
Za to kocham ten kraj. Skręć jutro rano w prawo - jesteś na miejscu XD #r2d2zwiedza #usa
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Wszystko to jedna wielka walka o każdy dzień, poświęcając się obecnie pracy i co mi z tego przyjdzie? Nic
Nie wiem, poukładane życie a nigdy bardziej o samobóju nie myślałem XD i co? znowu po raz 2137 na oddział zamknięty, gdzie mnie nafaszerują x2 dawką leków i polecą terapie, którą już odbyłem i jw. nie mam czego przerabiać bo przeszłość i lęki pokonałem a teraźniejszej samotności nie potrafią pokonać oni bo w sumie co mają zrobić? znaleźć mi chętne kobiety? No nie.
Będąc całkowicie nieporadnym, bojącym się wyjść z domu, czułem się, paradoksalnie, o wiele lepiej bo miałem nad czym pracować a teraz to co mnie dobija, tj. dekady samotności, brak zaznania jakichkolwiek pozytywnych emocji, jest zupełnie poza zasięgiem jakiejkolwiek poprawy i osiągnąłem ściane, gdzie albo zgodzę się na dalsze życie w tym bezcelowym ciągu cierpienia albo sie zabije i nikt ani nic nie może mi pomóc.
#samotnosc #depresja #przegryw #samobojstwo
Swoje maximum wyciągnąłem z prób i obecnie nie mam nawet pomysłu jeśli nie udało mi się najmniejszego sukcesu osiągnąć więc tkwie w martwym punkcie
w życiu jest mnóstwo spoko kwestii do roboty poza rodziną, dzieckiem i babą a Ty się totalnie na tym fokusujesz - sam sobie a nie mi odpowiedz czemu ktoś miałby być akurat z Tobą w relacji, co
@MrSknerus: a co? koleżanki od książki już się nie odzywają?
@ikimrdbeietocytynal: chyba ich przyjaźń nie wytrzymała próby czasu ( ͡° ͜ʖ ͡°)