Wpis z mikrobloga

@niemalala7: W 100% się zgadzam i dziękuję za taki post. Ja kiedyś często spotykałem się z znajomymi poznanymi w Wawie w trakcie studiów. Odciąłem się od nich dwa lata temu, ponieważ uznałem, że ich towarzystwo źle na mnie wpływa. Mieli czasami pesymistyczne poglądy na życie w Polsce i w ogóle. Nie żałuję tego, że się od nich odciąłem. Poznałem grupę nowych znajomych, (a właściwie duszpasterstwo akademickie) z którymi dużo lepiej
  • Odpowiedz
@niemalala7: Ludzie na tagu nie chcą, aby ich znajomi/koledzy z tagu wygrali w życiu. Bo to by oznaczało, że oni także gdyby chcieli i się postarali to by wygrali i nie mieli by wymówki żeby siedzieć sobie w spokoju i nic nie robić. Sabotują ambicję innych ludzi, bo gdyby coś osiągneli w życiu to oni sami na tle tych wygranych wyglądali by na przegranych a tego oczywiście nie chcą. "Kto
  • Odpowiedz
czne wpisy całymi dniami, teraz pracuje jako programista. Nie pisze tu nic o jego skillu itp., tylko o tym że gość na wieloletnim bezrobociu wyszedł na ludzi

@niemalala7: just zostan programista 20k bro. A tak na serio to sam jestem programista i rzeczywiscie sporo to ułatwia, ale nie kazdy moze byc programista i kazdego sytuacja moze byc inna, a samo zostanie naprawde dobrym kodziarzem do latwych zadan nie nalezy, wiec
  • Odpowiedz